Dětský zahradní domeček ADAM Modrá

Dětský zahradní domeček ADAM Modrá

Dětský zahradní domeček ADAM Modrá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 18 638 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dětský zahradní domeček ADAM Modrá - popis produktu

Každý malý nezbeda potřebuje místo, kde bude vymýšlet nová dobrodružství, plánovat všelijaké výpravy, místo, kde založí vlastní klubovnu a bude se setkávat se svými kamarády. Jejich malý soukromý bunkr. Dětský zahradní domek ADAM jim toto dokonalé útočiště zajistí. Je kvalitní, stabilní, vyrobený z masivního dřeva. Domeček je zastřešen sedlovou střechou. Disponuje také skluzavkou, vaše děti se tak vyřádí dlouhé hodiny. Na terasu vedou schůdky, terasa je z přední strany oplocená. ADAM poskytuje prostor i pod domečkem, váš poklad jistě vymyslí, jak toto místo využije. Součástí domečku jsou také dvoukřídlá okna s úchyty a poloviční dveře, které zajistí dostatek světla. Domeček doporučujeme umístit na suchý a rovný povrch. Zářivá očka a šťastný úsměv budou reakcí na tento nádherný dětský domeček.Barva: bílá / šedábílá / šedá / modráVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: masivní dřevo / plastRozměry: šířka: 250 cmhloubka: 168 cmvýška: 188 cmtloušťka materiálu: 10 mmrozměr skluzavky: 99x57 cmrozměr dveří: 44,5x93 cmrozměr okna: 45x47 cmšířka zábradlí: 94 cmvýška od zábradlí po střechu: 93 cmšířka s verandou bez střechy: 152 cmšířka od zábradlí po konec schodů: 47 cmšířka od zábradlí po konec skluzavky: 99 cmNosnost: 400 kgHmotnost: 72 kgDodáváno v demontu. 

Produkt Dětský zahradní domeček ADAM Modrá lze nalézt mezi produkty ve skupině Zahradní domky od značky VIPKON, barevná verze je šedá, je vyroben z materiálu Masivní dřevo, naleznete ho u prodejce Inpostele.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dětské domečky, patří pod značku VIPKON, barevná varianta je šedá, materiálové složení Masivní dřevo, v nabídce prodejce Inpostele.cz.

Produkt Dětský zahradní domeček ADAM Modrá patří do skupiny produktů Dětské zahradní domky, patří značce VIPKON, v barevné verzi šedá, materiálové provedení je Masivní dřevo v nabídce e-shopu Inpostele.cz.

Dětský zahradní domeček ADAM Modrá - parametry produktu

BARVABílá
BARVAModrá
BARVAŠedá
HMOTNOST72 kg
MATERIÁLPlast
MATERIÁLMasivní dřevo
NOSNOST400 kg
ŠÍŘKA250 cm
STYLDětský
VÝŠKA188 cm
DEKORJedle
HLOUBKA168 cm
BAREVNÁ VARIANTAModrá
Hmotnost72000.000g
KategorieZahradní domky, Dětské domečky, Dětské zahradní domky, Dětské dřevěné domečky
ZnačkaVIPKON
Barvašedá
MateriálMasivní dřevo
E-shopInpostele.cz

Dětský zahradní domeček ADAM Modrá - historie ceny a dostupnosti

Dětský zahradní domeček ADAM Modrá - další zajímavé produkty

Dětský zahradní domeček ADAM Modrá - jak nakoupit nejvýhodnější?