ArtWD Dětský zahradní domek s hřištěm JOY

ArtWD Dětský zahradní domek s hřištěm JOY

ArtWD Dětský zahradní domek s hřištěm JOY

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 25 330 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ArtWD Dětský zahradní domek s hřištěm JOY - popis produktu

Dětský zahradní domek s hřištěm JOY

Dřevěný zahradní dětský domeček s hřištěm JOY je ideální pro kreativní a zábavnou hru ve vaší zahradě. Domek je jako stvořený pro dětské hry, narozeninové oslavy ve vlastním zahradním domku. Umožňuje užívat si dobrodružství a lze jej použít i jako sklad hraček a doplňků . Díky mnoha zábavným prvkům si vaše nezbedné děti užijí nejen spoustu zábavy a hraní, ale hravou lehkou formou budou rozvíjet svoji jemnou i hrubou motoriku.

Dětský zahradní set JOY sestává z vyvýšeného dřevěného domku , do kterého se lze dostat pevnými žebříkovými schody . Pro ještě větší zábavu je domeček vybaven skluzavkou dlouhou 175 cm a dvěma houpačkami . Přelézka na druhé straně domeček podněcuje děti k pohybu. Prostor pod domečkem s krytem můžete využít na písoviště. Dřevo je impregnováno a má certifikát FSC , splňuje evropskou normu EN-71 „Bezpečnost hraček“ pro vybavení hřišť pro domácí použití.

Dětské zahradní domky s hřištěm jsou populárním způsobem, jak děti tráví čas venku a zároveň rozvíjejí svoji kreativitu a fantazii. Jednou z nejlepších možností na trhu je dětský zahradní domek s hřištěm JOY, který nabízí spoustu zábavy a příležitostí pro děti různého věku.

Tento domeček je vyroben z kvalitního dřeva , které je odolné proti povětrnostním vlivům a má dlouhou životnost. Domeček je vybaven všemi potřebnými prvky, jako jsou okno, dveře, schody a střecha, která chrání děti před sluncem a deštěm. Okno a dveře jsou vyrobeny z plexiskla, které je bezpečné pro děti a zároveň poskytuje dobrý výhled zevnitř. Schody vedoucí na střechu mají bezpečnostní zábrany, které zajišťují, že děti nebudou padat.

Na hřišti se nachází houpačka, skluzavka a prolézačka, které poskytují dětem spoustu zábavy. Houpačka je vyrobena z kvalitního dřeva a má dostatečnou nosnost pro děti různého věku. Skluzavka je vyrobena z odolného plastu a má hladký povrch, který zajišťuje, že děti bezpečně a pohodlně klouzají. Průlezka je vyrobena ze dřeva a má různé stupně obtíže, což umožňuje děti různého věku a dovedností ji používat.

Materiál: severský smrk Rozměry:
  • domečku na hraní (DxŠxV): 122 x 127 x 156,5 cm cm
  • houpačky (Š): 222 cm
  • žebřík na přelézce (ŠxV): 78 x 150 cm
  • skluzavky (D): 175 cm
  • výška plošiny: 150 cm
  • celkové vnější rozměry (HxŠxV): 367 x 432 x 306,5 cm
Barevné provedení: hnědá/přírodní/zelená Součástí zahradního domku JOY s hřištěm je:
  • krytý domeček s terasou
  • žebřík
  • skluzavka
  • 2x houpačka
  • prolézka se schůdky as lany
  • 4 upevňovací kotvy
  • montážní sada

Benefity dětských hřišť:

  • Zábava pro všechny: Z áhradní dětská hřiště sestávají z různých elementů jako jsou houpačky, skluzavky, horolezecké stěny, žebříky, pískoviště a lana. Stačí vybrat tu správnou sestavu pro vaše dítě a můžete je nechat objevovat kouzelný svět fantazie a her.
  • Vždy bezpečně: Veškerá dětská hřiště a sestavy splňují evropskou normu EN-71 „Bezpečnost hraček“ pro vybavení hřišť pro domácí použití. Každý systém je před uvolněním z výroby zkontrolován a otestován. Dřevo je impregnováno a má certifikát FSC – což zaručuje, že dřevo je ekologické a bezpečné.
  • Prvotřídní materiál: Všechny prvky hřišť jsou vyrobeny z kvalitních materiálů jako masivní smrk, pevný plast či odolný kov, které jsou ošetřeny proti všem vnějším povětrnostním vlivům.

Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy, takové jako jsou ve skutečnosti!

Produkt ArtWD Dětský zahradní domek s hřištěm JOY patří do skupiny produktů Zahradní nábytek, vyrábí jej značka ArtWD, barevná varianta je zelená, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Mujnabytek.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Zahradní domky od značky ArtWD, barevná verze je zelená, je vyroben z materiálu Drevo, naleznete ho u prodejce Mujnabytek.cz.

Produkt ArtWD Dětský zahradní domek s hřištěm JOY lze nalézt mezi produkty ve skupině Dětská hřiště, vyrábí jej značka ArtWD, v barevné verzi zelená, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Mujnabytek.cz.

ArtWD Dětský zahradní domek s hřištěm JOY - parametry produktu

BarvaBéžová
BarvaZelená
DekorSmrk
MateriálDřevo
MístnostZahrada
TypZáhradní domky pro děti
TypSkluzavky
TypDětské záhradní houpačky
TypProlézka
KategorieZelenina, Nábytek, Zahradní nábytek, Zahradní domky, Dětská hřiště, Dětské domečky, Dětský zahradní nábytek, Dětské zahradní domky, Dětská zahradní hřiště, Dětské dřevěné domečky
ZnačkaArtWD
Barvazelená
MateriálDrevo
E-shopMujnabytek.cz

ArtWD Dětský zahradní domek s hřištěm JOY - historie ceny a dostupnosti

ArtWD Dětský zahradní domek s hřištěm JOY - další zajímavé produkty

ArtWD Dětský zahradní domek s hřištěm JOY - jak nakoupit nejvýhodnější?