BURBERRY London for Men EdT

BURBERRY London for Men EdT

BURBERRY London for Men EdT

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 449 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

BURBERRY London for Men EdT - popis produktu

Toaletní voda BURBERRY London for Men EdT: Ryzí britská elegance se ukrývá jak uvnitř toaletní vody BURBERRY London for Men EdT, tak i na první pohled čiší z jejího flakonu. Ten je oblečený v látce s ikonickým károvaným vzorem typickým pro módní značku BURBERRY. Základní informace Typ vůně: Orientální, kořenitá Určení: Pánské Vonné složky: Levandule, bergamot, mimóza, kůže, mech, tabák Složení toaletní vody hlava levandule, bergamot, skořice srdce mimóza, kůže tělo mech, guajakové dřevo, opoponax, tabák Vlastnosti toaletní vody Noblesní vůně, se kterou se ani v mnohamilionovém Londýně rozhodně neztratíte. BURBERRY London for Men EdT v sobě dokonale snoubí tradiční hodnoty s dynamickým stylem moderního muže. Její kořenitě orientální aroma z vás učiní skutečného gentlemana. Toaletní voda ideální pro muže. Originálně je tato toaletní voda z Velké Británie. Vyznačuje se kořenitě orientální vůní. Vhodná pro celodenní nošení. Navrhl ji v roce 2006 parfémář  Antoine Maisondieu Balení s objemem 50 nebo 100 ml. Popis vůně BURBERRY London for Men Na počátku vás překvapí nečekaně příjemná kombinace šťavnatého bergamotu s omamnou levandulí a špetkou skořice. Srdce vůně bije pod akordy smyslné kůže a stydlivé mimózy, které se v závěru ponoří do svůdných a dřevitých tónů mechu a maximálně mužného tabáku s opoponaxem. Pánská toaletní voda BURBERRY London vám přidá na šarmu a zdůrazní vaše přirozené charisma. K jakým příležitostem je toaletní voda vhodná Toaletní voda BURBERRY London for Men vyzařuje pravý britský styl a eleganci. Je ideální spíše do chladnějšího počasí. Na druhou stranu nic nebrání jejímu celoročnímu nošení, a to při běžných i speciálních příležitostech. Vůně je určena...

Produkt BURBERRY London for Men EdT patří do skupiny produktů Parfémy - od značky Burberry, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Parfémové vody, je v nabídce značky Burberry v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt BURBERRY London for Men EdT lze nalézt mezi produkty ve skupině Toaletní vody, patří značce Burberry, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

BURBERRY London for Men EdT - parametry produktu

BURBERRY London for Men EdT - historie ceny a dostupnosti

BURBERRY London for Men EdT - další zajímavé produkty

BURBERRY London for Men EdT - jak nakoupit nejvýhodnější?