BURBERRY Touch for Men EdT

BURBERRY Touch for Men EdT

BURBERRY Touch for Men EdT

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 699 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

BURBERRY Touch for Men EdT - popis produktu

Toaletní voda BURBERRY Touch for Men EdT: Obklopte se nezaměnitelnou elegancí, kterou vám poskytne vůně Burberry. Příjemná toaletní voda Touch for Men osloví moderní muže plné elánu, kteří neradi zahálí, a dokonale vyzdvihne jejich charisma. Zpočátku se můžete těšit na tóny šťavnaté mandarinky v kombinaci s lístky fialky a pelyňku. Srdce pak skrývá akordy cedru se špetkou bílého pepře a muškátového oříšku. Základ vůně stojí na smyslném pižmu, tonka fazoli a vetiveru. Toaletní voda Burberry Touch for Men skvěle doplní váš ležérní styl pro každý den.  Klíčové vlastnosti pánské toaletní vody Burberry Touch for MenVůně Burberry vás obklopí nezaměnitelnou elegancíPříjemná toaletní voda Touch for Men osloví moderní muže plné elánuVůně dokonale vyzdvihne vaše charismaZpočátku se můžete těšit na tóny mandarinky v kombinaci s lístky fialky a pelyňkuSrdce skrývá akordy cedru se špetkou bílého pepře a muškátového oříškuZáklad vůně stojí na smyslném pižmu, tonka fazoli a vetiveruToaletní voda Burberry Touch for Men skvěle doplní váš ležérní styl Druh vůně:kořenitě-květinováSložení vůně:Hlava: mandarinka, pelyněk, lístky fialkySrdce: cedr, bílý pepř, muškátový oříšekZáklad: tonka fazole, vetiver, bílé pižmo

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémy - od značky Burberry, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt BURBERRY Touch for Men EdT patří do skupiny produktů Parfémové vody, je v nabídce značky Burberry v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Toaletní vody, patří značce Burberry, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

BURBERRY Touch for Men EdT - parametry produktu

BURBERRY Touch for Men EdT - historie ceny a dostupnosti

BURBERRY Touch for Men EdT - další zajímavé produkty

BURBERRY Touch for Men EdT - jak nakoupit nejvýhodnější?