BURBERRY Weekend for Men EdT

BURBERRY Weekend for Men EdT

BURBERRY Weekend for Men EdT

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 629 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

BURBERRY Weekend for Men EdT - popis produktu

Toaletní voda BURBERRY Weekend for Men EdT: Po počátečním krátkém citrusovém závanu dojde k boji mezi zelenými tóny větvičníku a břečťanu proti dřevitým tónům s nádechem medu. Burberry Weekend for Men EdT je jemná, ani chladná, ani teplá a pokud se vám její zvláštní tóny zalíbí, snadno se spřátelíte. Burberry Weekend for Men EdT užijete na víkendovou procházku, pro chvíle radosti a smíchu, pro oddech a odpočinek. Klíčové vlastnosti pánské toaletní vody BURBERRY Weekend for Men EdT Pánská toaletní voda BURBERRY Weekend for Men EdT se pyšní povznášející citrusovou vůníJe vhodná pro ležérně elegantní mužeUžijete ji pro denní nošeníMuži si ji oblíbili pro letní obdobíVůně BURBERRY Weekend for Men EdT byla uvedena na trh v roce 1997Nechte se zahalit do příjemného pocitu neformálnosti Popis vůně pánské toaletní vody BURBERRY Weekend for Men EdTV úvodu pánské toaletní vůně BURBERRY Weekend for Men EdT vás osvěží citrusový závan grepu, bergamotu, mandarinky a citronu. Sladkou tečku přidává lahodná směs ananasu a melounu. V pozdějších chvílích ucítíte jedinečnou kombinaci hřejivého santalového dřeva, lehkých břečťanových listů a mužného dubového mechu. Na konci dne vám omámí hluboké podmanivé tóny delikátního medu, ambry a svůdného pižma.Hlava:Citron, meloun, grep, ananas, bergamot, mandarinkaSrdce:Břečťan, dubový mech, santalové dřevoZáklad:Ambra, med, pižmo

Tento produkt se nachází v kategorii Parfémy - od značky Burberry, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt BURBERRY Weekend for Men EdT lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémové vody, je v nabídce značky Burberry v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Toaletní vody, patří značce Burberry, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

BURBERRY Weekend for Men EdT - parametry produktu

BURBERRY Weekend for Men EdT - historie ceny a dostupnosti

BURBERRY Weekend for Men EdT - další zajímavé produkty

BURBERRY Weekend for Men EdT - jak nakoupit nejvýhodnější?