BVLGARI Splendida Tubereuse Mystique EdP

BVLGARI Splendida Tubereuse Mystique EdP

BVLGARI Splendida Tubereuse Mystique EdP

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 939 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

BVLGARI Splendida Tubereuse Mystique EdP - popis produktu

Parfémovaná voda BVLGARI Splendida Tubereuse Mystique EdP:Měli byste zájem opatřit si parfémovanou vodu,, kterou už nebudete chtít vyměnit za jinou? BVLGARI Splendida Tubereuse Mystique EdP je neobyčejná vůně ideální pro ženy. V této parfémované vodě je hlavní vůní orientální příměs, jejíž tóny vás zaručeně zahřejí a uhranou. Parfémovaná voda je také doplněna vedlejší vůní květin, tudíž je další její předností aroma konvalinek, jasmínu, pomerančových květů aj. Tato parfémovaná voda přijde vhod především při speciálních událostech a během zimního období. BVLGARI Splendida Tubereuse Mystique EdP je původem z Itálie. Zajímavé vlastnosti parfémované vody BVLGARI Splendida Tubereuse Mystique EdP Parfémovaná voda určená pro ženy Hlavním aroma je orientální vůně Vedlejší vůně BVLGARI Splendida Tubereuse Mystique EdP: květinová Tato parfémovaná voda vznikla v Itálii Další informace o značce BVLGARI Bvlgari je italská značka, která vznikla díky klenotníkovi Sotirovi Voulgarisovi v roce 1884 v Římě. Kdysi byla zaměřena hlavně na hodinky, šperky a jiné doplňky. První parfém Bvlgari spatřil světlo světa v roce 1992 a od té doby dělá radost mužům i ženám po celém světě. Produkty jsou populární prémiovou kvalitou a také osobitými flakony.

Produkt BVLGARI Splendida Tubereuse Mystique EdP patří do skupiny produktů Parfémy - od značky Bvlgari, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémové vody, je v nabídce značky Bvlgari v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt BVLGARI Splendida Tubereuse Mystique EdP patří do skupiny produktů Parfémová voda EDP od značky Bvlgari v nabídce e-shopu Alza.cz.

BVLGARI Splendida Tubereuse Mystique EdP - parametry produktu

BVLGARI Splendida Tubereuse Mystique EdP - historie ceny a dostupnosti

BVLGARI Splendida Tubereuse Mystique EdP - další zajímavé produkty

BVLGARI Splendida Tubereuse Mystique EdP - jak nakoupit nejvýhodnější?