BVLGARI Splendida Magnolia Sensuel EdP

BVLGARI Splendida Magnolia Sensuel EdP

BVLGARI Splendida Magnolia Sensuel EdP

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 959 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

BVLGARI Splendida Magnolia Sensuel EdP - popis produktu

Parfémovaná voda BVLGARI Splendida Magnolia Sensuel EdP:Máte v úmyslu pořídit si parfémovanou vodu, jejíž vůni si s vámi bude vaše okolí spojovat? BVLGARI Splendida Magnolia Sensuel EdP nabízí dokonalou vůni pro ženy. Pro tuto parfémovanou vodu je jako hlavní složka typická květinová příměs, pro kterou jsou specifické tóny fialky, jasmínu nebo růží. Tato parfémovaná voda se hodí pro osvěžení během běžných dní, nejlépe ale sedí během letních dní. BVLGARI Splendida Magnolia Sensuel EdP je původem z Itálie. Významné parametry parfémované vody BVLGARI Splendida Magnolia Sensuel EdP Parfémovaná voda perfektní pro ženy Hlavním aroma je květinová vůně Originálně je tato parfémovaná voda z Itálie Informace o značce BVLGARI Bvlgari je italská značka, která byla založena v Římě roku 1884 a stojí za ní klenotník Sotirios Voulgaris. Kdysi byly jejím hlavním zaměřením hodinky, šperky a jiné doplňky. První parfém Bvlgari vznikl v roce 1992 a od té doby si jej pořizují ženy i muži po celém světě. Produkty jsou populární prémiovou kvalitou a zároveň stylovým zpracováním flakonů.

Tento produkt se nachází v kategorii Parfémy - od značky Bvlgari, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt BVLGARI Splendida Magnolia Sensuel EdP lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémové vody, je v nabídce značky Bvlgari v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémová voda EDP od značky Bvlgari v nabídce e-shopu Alza.cz.

BVLGARI Splendida Magnolia Sensuel EdP - parametry produktu

BVLGARI Splendida Magnolia Sensuel EdP - historie ceny a dostupnosti

BVLGARI Splendida Magnolia Sensuel EdP - další zajímavé produkty

BVLGARI Splendida Magnolia Sensuel EdP - jak nakoupit nejvýhodnější?