BVLGARI Bvlgari Man Wood Neroli EdP

BVLGARI Bvlgari Man Wood Neroli EdP

BVLGARI Bvlgari Man Wood Neroli EdP

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 189 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

BVLGARI Bvlgari Man Wood Neroli EdP - popis produktu

Parfémovaná voda BVLGARI Bvlgari Man Wood Neroli EdP:Máte zájem o parfémovanou vodu, se kterou zaujmete při každé příležitosti? BVLGARI Bvlgari Man Wood Neroli EdP nabízí jedinečnou vůni vytvořenou pro muže. Primární složkou této parfémované vody je dřevitá příměs, která se vyznačuje tóny široké škály různých dřev. Důležitou součástí parfémované vody je také vedlejší vůně květin, již provází aroma konvalinek, pomerančových květů, jasmínu a dalších. Tuto parfémovanou vodu si oblíbíte pro denní nošení i na večer. BVLGARI Bvlgari Man Wood Neroli EdP pochází z Itálie. Klíčové znaky pánské parfémované vody BVLGARI Bvlgari Man Wood Neroli EdP Parfémovaná voda přizpůsobena mužům Hlavním aroma je dřevitá vůně Vedlejší vůně BVLGARI Bvlgari Man Wood Neroli EdP: květinová Původ v Itálii Informace o výrobci BVLGARI Bvlgari je italská značka, kterou v roce 1884 vybudoval klenotník Sotirios Voulgaris v Římě. Kdysi se jejich produkce zaměřovala na hodinky, šperky a jiné doplňky. První parfém Bvlgari vznikl v roce 1992 a od té doby dělá radost mužům i ženám po celém světě. Produkty značky se vyznačují dokonalou kvalitou a zároveň mimořádnými flakony.

Produkt BVLGARI Bvlgari Man Wood Neroli EdP patří do skupiny produktů Parfémy - od značky Bvlgari, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémové vody, je v nabídce značky Bvlgari v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt BVLGARI Bvlgari Man Wood Neroli EdP patří do skupiny produktů Parfémová voda EDP od značky Bvlgari v nabídce e-shopu Alza.cz.

BVLGARI Bvlgari Man Wood Neroli EdP - parametry produktu

BVLGARI Bvlgari Man Wood Neroli EdP - historie ceny a dostupnosti

BVLGARI Bvlgari Man Wood Neroli EdP - další zajímavé produkty

BVLGARI Bvlgari Man Wood Neroli EdP - jak nakoupit nejvýhodnější?