Bigjigs Toys Dřevěný jezdící ježek HEDGEHOG hnědý

Bigjigs Toys Dřevěný jezdící ježek HEDGEHOG hnědý

Bigjigs Toys Dřevěný jezdící ježek HEDGEHOG hnědý

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 369 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Dřevěný jezdící ježek HEDGEHOG hnědý - popis produktu

Poohlížíte se po moderní hračce, která rozzáří tvář každého dítěte? Hraček je na trhu velká spousta, ale sáhnout po té pravé někdy může být oříšek. Chcete takovou, která dětem pomůže v rozvoji, bude edukativní a rozvine dětskou fantazii? Dřevěný jezdící ježek Hedgehog v příjemné hnědé barvě je tím pravým. Nechybí mu držadlo, které je zakončeno kuličkou, tu děti mohou jednoduše uchopit čímž koordinují první úchopy, jemnou motoriku. K tomu ježek jezdí a dětem pomáhá v prvních krůčcích a rozvoji rovnováhy. Na výrobu se využívá kvalitní a odolný materiál, tedy dřevo. Splňuje evropské standardy, což uklidní rodiče, že jde o bezpečnou hračku. Vhodné pro kluky i holky od jednoho roku věku. Děti tak mohou s ježkem trénovat první krůčky a v hračce budou mít spolehlivou oporu, která jim při nich pomůže. Kolečka jsou pogumovaná, takže zajistí tiché otáčení a nebudou způsobovat na pevných podlahách rozruch. Specifikace produktu: Vhodné od 12 měsíců Příjemné zbarvení Pogumovaná kolečka

Produkt Bigjigs Toys Dřevěný jezdící ježek HEDGEHOG hnědý patří do skupiny produktů Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bigjigs Toys, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Bigjigs Toys Dřevěný jezdící ježek HEDGEHOG hnědý - parametry produktu

MateriálDřevo
TypTahací hračky a jezdíci
Vhodné od12 m
Hloubka55 cm
Šířka8 cm
Výška15 cm
Hmotnost0.32 kg
KategorieHračky, Dřevěné hračky
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálDrevo
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Dřevěný jezdící ježek HEDGEHOG hnědý - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Dřevěný jezdící ježek HEDGEHOG hnědý - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Dřevěný jezdící ježek HEDGEHOG hnědý - jak nakoupit nejvýhodnější?