Zanedbávání dětí - Radek Ptáček, Terezie Pemová - e-kniha

Zanedbávání dětí - Radek Ptáček, Terezie Pemová - e-kniha

Zanedbávání dětí - Radek Ptáček, Terezie Pemová - e-kniha

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 254 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zanedbávání dětí - Radek Ptáček, Terezie Pemová - e-kniha - popis produktu

eBook: Zanedbávání dětí je oproti jiným formám nevhodného chování vůči dětem velmi specifické. Jeho identifikace bývá velice problematická a někdy k ní nemusí dojít vůbec. Dítě se tak může dlouhou dobu nacházet v tíživé situaci, kdy nejsou dostatečným způsobem uspokojovány jeho potřeby. Následky takovýchto případů mohou být pak nesmírně závažné, v některých případech i celoživotní. Vzhledem k těmto charakteristikám zůstává zanedbávání velmi často skryto. Přes svoji závažnost je však často opomíjeno i v odborné literatuře. Tato publikace se jako první v České republice věnuje problematice zanedbávání systematicky, a to z hlediska příčin a důsledků na život a vývoj dětí, ale řeší též možnosti hodnocení a intervence. Uvedeny jsou také původní nálezy autorů knihy a jejich pohled na zanedbávání, včetně statistických informací o této problematice z České republiky. Publikace představuje komplexní zdroj informací o zanedbávání dětí, který využijí všichni odborníci pohybující se v  oblasti sociálněprávní ochrany dětí, tedy zvláště sociální pracovníci, psychologové, právníci, lékaři, ale samozřejmě též studenti těchto oborů nebo zájemci o danou problematiku.

Produkt Zanedbávání dětí - Radek Ptáček, Terezie Pemová - e-kniha patří do skupiny produktů Knihy pro děti od značky Grada, naleznete ho u prodejce KnihyDobrovsky.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině E-knihy pro děti, patří pod značku Grada, v nabídce prodejce KnihyDobrovsky.cz.

Zanedbávání dětí - Radek Ptáček, Terezie Pemová - e-kniha - parametry produktu

Zanedbávání dětí - Radek Ptáček, Terezie Pemová - e-kniha - historie ceny a dostupnosti

Zanedbávání dětí - Radek Ptáček, Terezie Pemová - e-kniha - další zajímavé produkty

Zanedbávání dětí - Radek Ptáček, Terezie Pemová - e-kniha - jak nakoupit nejvýhodnější?