Homeopatie a děti - Tomáš Karhan - e-kniha #2974154

Homeopatie a děti - Tomáš Karhan - e-kniha #2974154

Homeopatie a děti - Tomáš Karhan - e-kniha #2974154

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 203 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Homeopatie a děti - Tomáš Karhan - e-kniha - popis produktu

eBook: ​Dopřejte svým dětem jemnou, šetrnou a zároveň účinnou léčbu pomocí homeopatické medicíny! Přehledný léčebný systém vám pomůže zvládnout v domácích podmínkách běžná lehká onemocnění u dětí všech věkových kategorií – od novorozenců až po školáky.     Díky knize snadno vyberete ten správný léčivý prostředek. Stručné tabulky léků, odborná doporučení a příklady z klinické praxe nabízejí vašim dětem efektivní pomoc i tam, kde byste to sami nečekali: v případě novorozenecké žloutenky, prořezávání prvních zoubků, komplikací po očkování, u běžných nachlazení, ale také u růstových bolestí končetin a hojení menších úrazů. Mnohde klasická medicína dosud nenabídla konkrétní lék, jindy lze klasickou léčbu homeopatiky vhodně doplnit a podpořit. Knížku kromě rodičů jistě ocení i studenti homeopatie, praktikující homeopati a pracovníci lékáren.

Produkt Homeopatie a děti - Tomáš Karhan - e-kniha #2974154 lze nalézt mezi produkty ve skupině Knihy pro děti od značky Grada, naleznete ho u prodejce KnihyDobrovsky.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině E-knihy pro děti, patří pod značku Grada, v nabídce prodejce KnihyDobrovsky.cz.

Homeopatie a děti - Tomáš Karhan - e-kniha - parametry produktu

Homeopatie a děti - Tomáš Karhan - e-kniha - historie ceny a dostupnosti

Homeopatie a děti - Tomáš Karhan - e-kniha - další zajímavé produkty

Homeopatie a děti - Tomáš Karhan - e-kniha - jak nakoupit nejvýhodnější?