Psychologem svým dětem - Tamara Cenková - e-kniha

Psychologem svým dětem - Tamara Cenková - e-kniha

Psychologem svým dětem - Tamara Cenková - e-kniha

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 195 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Psychologem svým dětem - Tamara Cenková - e-kniha - popis produktu

eBook: Kniha zkušené psycholožky vás naučí, jak pomoci dětem ve věku od pěti do deseti let s řešením jejich problémů. Klíčové téma příručky je navázání důvěrného vztahu mezi rodičem a dítětem a práce s dětskou představivostí.Autorka vychází z prakticky ověřeného předpokladu, že k duši dítěte vede spolehlivě cesta příběhů. V kratších textech tu v roli psychologa vystupují kouzelná zvířátka, která pomáhají řešit obvyklé dětské problémy týkající se školy, prospěchu, zařazení do kolektivu, nejrůznějších strachů a úzkostí. Zvířátka učí děti i rodiče analyzovat problematické situace a konstruktivně o nich mluvit.Rodičům a vychovatelům se dostane praktických rad, jak si poradit ve svízelných momentech, jako je například nástup do školky, vztek, lhaní, chronická onemocnění, vztah k penězům, rozvod rodičů atd.

Produkt Psychologem svým dětem - Tamara Cenková - e-kniha patří do skupiny produktů Knihy pro děti od značky Grada, naleznete ho u prodejce KnihyDobrovsky.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii E-knihy pro děti, patří pod značku Grada, v nabídce prodejce KnihyDobrovsky.cz.

Psychologem svým dětem - Tamara Cenková - e-kniha - parametry produktu

Psychologem svým dětem - Tamara Cenková - e-kniha - historie ceny a dostupnosti

Psychologem svým dětem - Tamara Cenková - e-kniha - další zajímavé produkty

Psychologem svým dětem - Tamara Cenková - e-kniha - jak nakoupit nejvýhodnější?