S dětmi v přírodě - Richard Irvine - e-kniha

S dětmi v přírodě - Richard Irvine - e-kniha

S dětmi v přírodě - Richard Irvine - e-kniha

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 339 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

S dětmi v přírodě - Richard Irvine - e-kniha - popis produktu

eBook:,​Tento nápady a dobrodružstvím plný průvodce k inspiraci rodičů a pedagogů pro pobyt s dětmi na čerstvém vzduchu přináší mnoho outdoorových aktivit a tvořivé zábavy. Kromě osvojení si jednoduchých dovedností pro přežití v přírodě získají děti také více informací o světě kolem sebe a o svém místě v něm. Autor podporuje děti, aby se zvedly od obrazovek a vydaly se zkoumat svět na čerstvém vzduchu. Obsahuje přes 50 outdoorových aktivit, jako jsou třeba stavění přístřešku, vaření na ohni, honba za pokladem, pozorování hvězd a mraků, zkoumání rostlin a hmyzu, výroba přírodního inkoustu i vyřezávání ze dřeva. Když se děti přesvědčí, co vše se dá venku zažít, už se jim vysedávat doma chtít nebude.

Tento produkt se nachází v kategorii Knihy pro děti od značky Grada, naleznete ho u prodejce KnihyDobrovsky.cz.

Produkt S dětmi v přírodě - Richard Irvine - e-kniha lze nalézt mezi produkty ve skupině E-knihy pro děti, patří pod značku Grada, v nabídce prodejce KnihyDobrovsky.cz.

S dětmi v přírodě - Richard Irvine - e-kniha - parametry produktu

S dětmi v přírodě - Richard Irvine - e-kniha - historie ceny a dostupnosti

S dětmi v přírodě - Richard Irvine - e-kniha - další zajímavé produkty

S dětmi v přírodě - Richard Irvine - e-kniha - jak nakoupit nejvýhodnější?