Zabavte malé neposedy - Kateřina Zouharová - e-kniha

Zabavte malé neposedy - Kateřina Zouharová - e-kniha

Zabavte malé neposedy - Kateřina Zouharová - e-kniha

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 203 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zabavte malé neposedy - Kateřina Zouharová - e-kniha - popis produktu

eBook: Na co si dnes budeme hrát? Nejčastější otázka neposedných dětí. Skřítek Jablůněk má spoustu zajímavých nápadů, které uspořádal do této úžasné knížky. Chcete si s dětmi hrát a zároveň rozvíjet jejich dovednosti? Tento bohatý zásobník her nabízí nenáročné herní aktivity, výtvarné inspirace a pohádkové vyprávění. Vaše inspirace na zábavu s dětmi je již vyčerpaná? Rádi byste čas s dětmi trávili kreativněji? Originální herní zásobník vás jistě nadchne k úžasným společným činnostem. Knížka plná her pro děti předškolního a mladšího školního věku je určena jak rodičům a prarodičům, tak učitelům mateřských a základních škol. Nabízí aktivity na doma i na ven, které jsou řazeny od podzimu do léta, kopírují tak školní rok. Knížkou provází skřítek Jablůněk, který vypráví své příhody holčičce Anetce a motivuje tak děti ke společné hře a tvorbě. V knize najdete: * hry na doma, na ven a do auta * stolní hry * náměty na výtvarné činnosti včetně šablon * nenáročné kuchařské recepty * motivující příběhy * přehledný rejstřík her podle jejich zaměření

Produkt Zabavte malé neposedy - Kateřina Zouharová - e-kniha patří do skupiny produktů Knihy pro děti od značky Grada, naleznete ho u prodejce KnihyDobrovsky.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině E-knihy pro děti, patří pod značku Grada, v nabídce prodejce KnihyDobrovsky.cz.

Zabavte malé neposedy - Kateřina Zouharová - e-kniha - parametry produktu

Zabavte malé neposedy - Kateřina Zouharová - e-kniha - historie ceny a dostupnosti

Zabavte malé neposedy - Kateřina Zouharová - e-kniha - další zajímavé produkty

Zabavte malé neposedy - Kateřina Zouharová - e-kniha - jak nakoupit nejvýhodnější?