Tempish Wenox Top Lady gold

Tempish Wenox Top Lady gold

Tempish Wenox Top Lady gold

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 689 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Tempish Wenox Top Lady gold - popis produktu

Kolečkové brusle Tempish Wenox Top Lady gold:Kolečkové brusle Tempish Wenox Top Lady gold vás vždy potěší při jakkoliv dlouhých projížďkách. Mají větší kolečka o průměru 100 mm. Kolečka s takovým průměrem doporučujeme zkušenějším bruslařům. Velká kolečka znamenají vyšší rychlost, ale navzdory náročnějšímu ovládání. Vnější skořepina brusle je anatomicky tvarovaná, díky tomu dosahuje vysoké odolnosti. Kolečkové brusle mají ložiska s certifikací ABEC 9. Navrženy jsou pro ženu. Mondopoint, tedy délka vnitřní výstelky, je v případě bruslí Tempish přesně 237 mm. Materiálem boty je poté NYLON/NYLEX. Můžete se spolehnout na tři kolečka. Tyto inline brusle jsou vybaveny kolečky s dlouhou životností. Tempish Wenox Top Lady gold mají kolečka, které jsou navrženy pro rychlou jízdu. S těmito kolečky jsou brusle snadno ovladatelné. Jejich tvrdost je poté 85A. Klíčové parametry inline bruslí Tempish Wenox Top Lady gold Kolečkové brusle Tempish disponují kolečky o tvrdosti 85A Mondo point nabývá hodnoty 237 mm Hlavní barva: bílá a zlatá Kvalitní certifikovaná ložiska ABEC 9 Kolečka mají průměr 100 mm Kolečkové brusle Tempish určené pro ženu Výkonnost: sportovní a výkonnostní Ložiska jsou kovová Tyto inline brusle Tempish disponují kolečky, které vás potěší dlouhou životnost Kolečka navržená na rychlou jízdu Jsou velmi snadno ovladatelné

Produkt Tempish Wenox Top Lady gold patří do skupiny produktů Kolečkové brusle, vyrábí jej značka Tempish, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tempish Wenox Top Lady gold - parametry produktu

Tempish Wenox Top Lady gold - historie ceny a dostupnosti

Tempish Wenox Top Lady gold - další zajímavé produkty

Tempish Wenox Top Lady gold - jak nakoupit nejvýhodnější?