Star Wars: The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition (PC) DIGITAL

Star Wars: The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition (PC) DIGITAL

Star Wars: The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition (PC) DIGITAL

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 84 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Star Wars: The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition (PC) DIGITAL - popis produktu

Hra na PC Star Wars: The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition (PC) DIGITAL: 65% Staňte se součástí hvězdných válek. V nové edici Star Wars jsou krásně prezentovány všechny postavy, vše se odehrává v identickém prostředí a herní atmosféra vás zkrátka pohltí. Naučte se využívat všech magických sil. V soubojích na vás nebudou čekat pouze vám rovní protivníci. Identické grafické zpracování Hra Star Wars The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition skvěle imituje stejnojmenný film. Pokud patříte mezi fanoušky hvězdných válek. Herní zpracování vám umožní stát se jejich součástí. Skvěle doplňuje televizní sériiHra Star Wars The Force Unleashed pracuje s postavami jako je Darth Vader a jeho tajemný učeň. Veškerý herní děj probíhá někde mezi díly Star Wars Epizoda III. Pomsta Sithů a Star Wars Epizoda IV. Nová Naděje. Minimální HW požadavky            Operační systémWindows XP SP3 / Vista / Windows 7ProcesorIntel Core 2 Duo 2,4 Ghz / AMD Athlon X2 5200+GrafikaNVIDIA GeForce 8600 / Radeon HD 2900DirectX9.0cRAM2048 MBHDD30 GB Jste na tuto hru opravdu připraveni? vyberte si z naší nabídky herních počítačů a notebooků Herní počítače Herní notebooky

Tento produkt naleznete ve skupině PC hry, je v nabídce značky Curve Digital, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt Star Wars: The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition (PC) DIGITAL patří do skupiny produktů Hry na PC, patří značce Curve Digital, v nabídce prodejce Alza.cz.

Star Wars: The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition (PC) DIGITAL - parametry produktu

KategoriePC hry, Hry na PC
ZnačkaCurve Digital
E-shopAlza.cz

Star Wars: The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition (PC) DIGITAL - historie ceny a dostupnosti

Star Wars: The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition (PC) DIGITAL - další zajímavé produkty

Star Wars: The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition (PC) DIGITAL - jak nakoupit nejvýhodnější?