Star Wars: The Force Unleashed II (PC) DIGITAL

Star Wars: The Force Unleashed II (PC) DIGITAL

Star Wars: The Force Unleashed II (PC) DIGITAL

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 80 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Star Wars: The Force Unleashed II (PC) DIGITAL - popis produktu

Hra na PC Star Wars: The Force Unleashed II (PC) DIGITAL:Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 59% Se Star Wars: The Force Unleashed II pokračuje epický příběh, kdy hráči znovu prochází programem Starkiller a musí se setkat v boji s Darth Vaderem... Prožijte opravdu silné momenty v průběhu hraní díky enginu Digital Moleecular Matter od Pixel Entertainment. Ovládejte magickou sílu a vyhrávejte souboje se světelnými meči. Pokračování známého příběhu Ve verzi Star Wars: The Force Unleashed II je světu představen učedník temného nepřítele Darth Vadera se jménem Starkiller. Ten vyvolal vzpouru celé galaxii a je potřeba, aby mu v tom někdo zabránil. Přizpůsobte si charakterV nové hře je k dispozici také pokročilá úprava postav. Nově si můžete vyměňovat obleky nebo krystaly do světelného meče, které zvyšují jeho sílu.  Doporučené HW požadavkyOperační systémNení uvedenoProcesorNení uvedenoGrafikaNení uvedenoDirectXNení uvedenoRAMNení uvedenoHDDNení uvedeno Minimální HW požadavkyOperační systémWindows XP (SP3) / XP / Vista (SP2) / Windows 7ProcesorIntel Core 2 Duo 2,4 GHz nebo AMD Athlon X2 5200+Grafika256 MB VRAM s podporou Shaderu 3.0; ATI Radeon HD 2600 / NVIDIA GeForce 8600 GTDirectX9.0cRAM2 GBHDD11 GB Jste na tuto hru opravdu připraveni? vyberte si z naší nabídky herních počítačů a notebooků Herní počítače Herní notebooky

Tento produkt naleznete ve skupině PC hry, je v nabídce značky SEGA, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt Star Wars: The Force Unleashed II (PC) DIGITAL patří do skupiny produktů Hry na PC, patří značce SEGA, v nabídce prodejce Alza.cz.

Star Wars: The Force Unleashed II (PC) DIGITAL - parametry produktu

KategorieVideo, PC hry, Hry na PC
ZnačkaSEGA
E-shopAlza.cz

Star Wars: The Force Unleashed II (PC) DIGITAL - historie ceny a dostupnosti

Star Wars: The Force Unleashed II (PC) DIGITAL - další zajímavé produkty

Star Wars: The Force Unleashed II (PC) DIGITAL - jak nakoupit nejvýhodnější?