The Sims 4: Star Wars - Journey to Batuu - PC DIGITAL

The Sims 4: Star Wars - Journey to Batuu - PC DIGITAL

The Sims 4: Star Wars - Journey to Batuu - PC DIGITAL

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 524 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

The Sims 4: Star Wars - Journey to Batuu - PC DIGITAL - popis produktu

Herní doplněk The Sims 4: Star Wars - Journey to Batuu - PC DIGITAL: Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Objevte se simíky svět Star WarsV nejnovějším rozšiřujícím balíčku The Sims 4: Star Wars - Journey to Batuu PC ovládnou The Sims 4 PC ikonické postavy ze Star Wars. Zda se přikloníte na temnou, či světlou stranu Síly, bude záležet pouze na vás a vašem Simíkovi. Na Simíky čekají v The Sims 4: Star Wars - Výprava na Batuu PC výzvy, díky jejichž splnění získají přístup k novým oblečkům nebo k vesmírné stíhačce. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Taste světelný meč!Ale nebude to tak jednoduché! Na výrobu světelného meče potřebujete dostatečné množství kyber krystalů a také rukojeť. Jakmile však bude váš simík v rukou pevně svírat tuto zbraň, stačí najít rovnocenného soupeře a souboj může začít.  Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Praktický pomocník do každé rodinyV The Sims 4: Star Wars - Výprava na Batuu PC si můžete kromě světelného meče pořídit a následně plně upravit vlastního droida. Tento praktický robot vám pomůže při plnění misí, kde dokáže například odlákat nepřátele. Můžete si ho navíc vzít i domů, kde vám bude dělat společnost. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! The Sims 4: Star Wars - Výprava na Batuu PC nabízí nádherné prostředíSeznamte se s místními obyvateli a získejte cenná přátelství. Procestujte planetu Batuu a objevte všechna její zákoutí. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! The Sims 4: Star Wars - Výprava na Batuu PCPokud se tedy plánujete vrhnout do světa The Sims 4 ve stylu Star Wars, The Sims 4: Star Wars - Výprava na Batuu PC bude pro vás ideální volbou. Doporučené HW požadavkyOperační systémWindows 7 / 8.1 / 10 (64 bit)ProcesorIntel core i5 / AMD Athlon X4GrafikaNVIDIA GTX 650DirectX11.0RAM4 GBHDD15 GB Minimální HW požadavkyOperační systémWindows 7 / 8.1 / 10 (64 bit)Procesor1.8 GHz Intel Core 2 Duo / AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+ / 2.0 GHz Intel Core 2 Duo / 2.0 GHz AMD Turion 64 X2 TL-62GrafikaNVIDIA GeForce 6600 / ATI Radeon X1300 / Intel GMA X4500DirectX9.0RAM2 GBHDD10 GB Jste na tuto hru opravdu připraveni? vyberte si z naší nabídky herních počítačů a notebooků Herní počítače Herní notebooky

Tento produkt se nachází v kategorii Herní konzole, patří značce Paradox Interactive, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt The Sims 4: Star Wars - Journey to Batuu - PC DIGITAL lze nalézt mezi produkty ve skupině PC hry, je v nabídce značky Paradox Interactive, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Hry na PC, patří značce Paradox Interactive, v nabídce prodejce Alza.cz.

The Sims 4: Star Wars - Journey to Batuu - PC DIGITAL - parametry produktu

The Sims 4: Star Wars - Journey to Batuu - PC DIGITAL - historie ceny a dostupnosti

The Sims 4: Star Wars - Journey to Batuu - PC DIGITAL - další zajímavé produkty

The Sims 4: Star Wars - Journey to Batuu - PC DIGITAL - jak nakoupit nejvýhodnější?