STAR WARS - Dark Forces (PC) DIGITAL

STAR WARS - Dark Forces (PC) DIGITAL

STAR WARS - Dark Forces (PC) DIGITAL

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 63 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

STAR WARS - Dark Forces (PC) DIGITAL - popis produktu

Hra na PC STAR WARS - Dark Forces (PC) DIGITAL: % Jedna z prvních skutečně kvalitních her z prostředí Star Wars. Sledujte cestu nájemného žoldáka Kyla Katarna, který se rozhodl sloužit Alianci vzbouřenců. Musíte získat plány Hvězdy smrti a zničit novou zbraň Impéria - jednotky vojáků Darktrooper. 14 misí Musíte projít 14 různými misemi, které nelze ukládat v průběhu hry, ale až na konci mise, což vás zajisté nenechá v klidu.  Dobře sestavená hudbaUslyšíte známé skladby od Johna Williamse. Hudba je velmi dobře načasovaná a dokonale podbarvuje děj hry. Objevíte dokonale zdigitalizovanou řeč vojáků atd. Mezi misemi můžete navštívit další destinace Nenechte si ujít pašerácký měsíc Nar Shaddaa, doly na ledové planetě, Jabovu loď nebo imperiální výzkumnou stanici Arc Hammer. Hra má propracovaný singleplayer.  Uvidíte vylepšený grafický engine, který umožňuje dívat nahoru a dolů nebo skákat. Konec příběhuNa konci hry zničíte plány Darth Vadera a Moffa Rebuse na vyvinutí supervojáků, čímž zachráníte Alianci. Doporučené HW požadavkyOperační systémWindows 2000, XP or VistaProcesor486 or higherGrafikaDirectXRAM16 GBHDD15 GB Minimální HW požadavkyOperační systémWindows 2000, XP or VistaProcesor486 or higherGrafikaDirectXRAM16 GBHDD15 GB Jste na tuto hru opravdu připraveni? vyberte si z naší nabídky herních počítačů a notebooků Herní počítače Herní notebooky

Tento produkt naleznete ve skupině PC hry, je v nabídce značky Immanitas, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt STAR WARS - Dark Forces (PC) DIGITAL patří do skupiny produktů Hry na PC, patří značce Immanitas, v nabídce prodejce Alza.cz.

STAR WARS - Dark Forces (PC) DIGITAL - parametry produktu

KategorieDárky, PC hry, Hry na PC
ZnačkaImmanitas
E-shopAlza.cz

STAR WARS - Dark Forces (PC) DIGITAL - historie ceny a dostupnosti

STAR WARS - Dark Forces (PC) DIGITAL - další zajímavé produkty

STAR WARS - Dark Forces (PC) DIGITAL - jak nakoupit nejvýhodnější?