Soft Cotton - Pánský župan Smart v Dárkovém balení s ručníkem, modrý

Soft Cotton - Pánský župan Smart v Dárkovém balení s ručníkem, modrý

Soft Cotton - Pánský župan Smart v Dárkovém balení s ručníkem, modrý

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 399 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Soft Cotton - Pánský župan Smart v Dárkovém balení s ručníkem, modrý - popis produktu

Župan Soft Cotton - Pánský župan Smart v Dárkovém balení s ručníkem, modrý:Hledáte vhodný kus oblečení, v němž se budete cítit pohodlně a příjemně jako v bavlnce? Pánský župan Soft Cotton zajistí dokonalou pohodu a teplé zahalení po koupeli či sprše. Spojuje pohodlí a elegantní styl. Díky tomu se stane nezbytnou součástí každodenního outfitu, ať už v chladných ránech nebo během dlouhých večerů. Rozhodně se také bude hodit, pokud navštěvujete bazény, wellness centra nebo rádi trávíte čas u vody. Župan se díky zavinovacímu zapínání dokáže přizpůsobit každému typu postavy. Zásadní přednosti županu Soft Cotton - Pánský župan Smart v Dárkovém balení s ručníkem, modrý Pánský župan Soft Cotton příjemně zahalí tělo a nabídne pohodlí po sprše nebo koupeli Velikost: S Zavinovací zapínání umožňuje nastavení přesně na míru každé postavě Župan je bez kapuce Materiálem použitým k výrobě županu Soft Cotton je bavlna Župan je měkký, hebký a perfektně saje Příjemné provedení umocňuje modrá barva S županem Soft Cotton si dopřejte dokonalé pohodlí Župan může být kombinován s pyžamem jako druh svrchního oblečení. Materiálem županu Soft Cotton je bavlna. Příjemný pocit sucha na pokožce po koupeli umožní právě bavlna, která umí efektivně odvádět vlhkost. Samozřejmostí je měkkost, hebkost, perfektní savost a rychlé schnutí. Příjemné a elegantní provedení županu doplňuje modrá barva. Župan Soft Cotton se stane vaším nejlepším parťákem pro chvíle odpočinku a relaxace. Velikost: S

Produkt Soft Cotton - Pánský župan Smart v Dárkovém balení s ručníkem, modrý patří do skupiny produktů Pánské oblečení, patří značce Soft Cotton, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Pánské župany, je v nabídce značky Soft Cotton v nabídce e-shopu Alza.cz.

Soft Cotton - Pánský župan Smart v Dárkovém balení s ručníkem, modrý - parametry produktu

Soft Cotton - Pánský župan Smart v Dárkovém balení s ručníkem, modrý - historie ceny a dostupnosti

Soft Cotton - Pánský župan Smart v Dárkovém balení s ručníkem, modrý - další zajímavé produkty

Soft Cotton - Pánský župan Smart v Dárkovém balení s ručníkem, modrý - jak nakoupit nejvýhodnější?