Soft Cotton Pánský župan Sehzade, bílý stříbrná výšivka

Soft Cotton Pánský župan Sehzade, bílý stříbrná výšivka

Soft Cotton Pánský župan Sehzade, bílý stříbrná výšivka

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 899 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Soft Cotton Pánský župan Sehzade, bílý stříbrná výšivka - popis produktu

Župan Soft Cotton Pánský župan Sehzade, bílý stříbrná výšivka:Hledáte vhodný kus oblečení, v němž se budete cítit pohodlně a příjemně jako v bavlnce? Pánský župan Soft Cotton příjemně zahalí vaše tělo po každodenní sprše nebo horké koupeli. Spojuje pohodlnost s elegantním stylem, takže se stane nezbytnou součástí každodenního outfitu, ať už v chladných ránech nebo během dlouhých večerů. Zároveň se bude hodit, pokud rádi navštěvujete bazény nebo relaxační centra. Župan se díky zavinovacímu zapínání dokáže přizpůsobit každému typu postavy. Zásadní vlastnosti županu Soft Cotton Pánský župan Sehzade, bílý stříbrná výšivka Pánský župan Soft Cotton poskytuje pohodlí a příjemný pocit po koupání nebo sprchování Velikost je L Zavinovací zapínání županu umožňuje jeho nastavení na každou postavu Kapuce není součástí Materiálem použitým k výrobě županu Soft Cotton je bavlna Mezi jeho přednosti patří měkkost, hebkost a perfektní savost Na županu dominuje bílá barva S županem Soft Cotton zažijete absolutní pohodlí Župan může být kombinován s pyžamem jako druh svrchního oblečení. Materiálem županu Soft Cotton je bavlna. Bavlna efektivně odvádí vlhkost a zajišťuje komfortní pocit. Ke zcela samozřejmým vlastnostem županu patří jeho měkkost, hebkost, perfektní savost a rychlé schnutí. Příjemné a elegantní provedení županu umocňuje bílá barva. Župan Soft Cotton se stane vaším oblíbeným společníkem pro zasloužené chvíle klidu a odpočinku. Velikost: L

Produkt Soft Cotton Pánský župan Sehzade, bílý stříbrná výšivka patří do skupiny produktů Pánské oblečení, patří značce Soft Cotton, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Pánské župany, je v nabídce značky Soft Cotton v nabídce e-shopu Alza.cz.

Soft Cotton Pánský župan Sehzade, bílý stříbrná výšivka - parametry produktu

Soft Cotton Pánský župan Sehzade, bílý stříbrná výšivka - historie ceny a dostupnosti

Soft Cotton Pánský župan Sehzade, bílý stříbrná výšivka - další zajímavé produkty

Soft Cotton Pánský župan Sehzade, bílý stříbrná výšivka - jak nakoupit nejvýhodnější?