Soft Cotton - Pánský župan Palatine, khaki

Soft Cotton - Pánský župan Palatine, khaki

Soft Cotton - Pánský župan Palatine, khaki

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 799 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Soft Cotton - Pánský župan Palatine, khaki - popis produktu

Župan Soft Cotton - Pánský župan Palatine, khaki:Potřebujete si vybrat ten správný kousek oblečení, který vám bude skvěle sloužit? Pánský župan Soft Cotton zajistí dokonalou pohodu a teplé zahalení po koupeli či sprše. Bude klíčovým prvkem každodenního oděvu, ať už pro chladná rána či pro dlouhé večery. Rozhodně se také bude hodit, pokud navštěvujete bazény, wellness centra nebo rádi trávíte čas u vody. Župan s nastavitelným zavinovacím zapínáním se snadno přizpůsobí. Hlavní vlastnosti županu Soft Cotton - Pánský župan Palatine, khaki Pánský župan Soft Cotton nabízí teplé pohodlí po koupeli nebo sprše Velikost je S Díky zavinovacímu zapínání se přizpůsobit každé postavě Jeho součástí není kapuce Výrobním materiálem županu Soft Cotton je froté a bavlna Samozřejmostí je měkkost, hebkost a rychlé schnutí Elegantní provedení doplňuje khaki barva S županem Soft Cotton si užijete dokonalé pohodlí Župan může být druhem svrchního domácího oblečení, které doplňuje pyžamo. Výrobním materiálem županu Soft Cotton je froté a bavlna. Bavlna efektivně odvádí vlhkost a zajišťuje komfortní pocit. V zimním období přijde vhod právě froté, neboť tento měkký materiál zajišťuje teplo a pohodlí. Charakteristickými vlastnostmi županu jsou jeho měkkost, hebkost, perfektní savost a rychlé schnutí. Elegantní provedení županu doplňuje khaki barva. Župan Soft Cotton vám poskytne ideální komfort během relaxačních okamžiků, které si zcela zasloužíte. Velikost: S

Produkt Soft Cotton - Pánský župan Palatine, khaki patří do skupiny produktů Pánské oblečení, patří značce Soft Cotton, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Pánské župany, je v nabídce značky Soft Cotton v nabídce e-shopu Alza.cz.

Soft Cotton - Pánský župan Palatine, khaki - parametry produktu

Soft Cotton - Pánský župan Palatine, khaki - historie ceny a dostupnosti

Soft Cotton - Pánský župan Palatine, khaki - další zajímavé produkty

Soft Cotton - Pánský župan Palatine, khaki - jak nakoupit nejvýhodnější?