Soft Cotton - Luxusní pánský župan Marine man v dárkovém balení, bílá

Soft Cotton - Luxusní pánský župan Marine man v dárkovém balení, bílá

Soft Cotton - Luxusní pánský župan Marine man v dárkovém balení, bílá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 879 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Soft Cotton - Luxusní pánský župan Marine man v dárkovém balení, bílá - popis produktu

Župan Soft Cotton - Luxusní pánský župan Marine man v dárkovém balení, bílá:Hledáte oblečení, které vám poskytne maximální komfort a pohodlí během odpočinku? Pánský župan Soft Cotton vám dodá příjemný pocit po horké koupeli. Spojuje pohodlí a elegantní styl. Díky tomu se stane nezbytnou součástí každodenního outfitu, ať už v chladných ránech nebo během dlouhých večerů. Také přijde vhod, pokud rádi chodíte na bazén, k vodě a na wellness. Zavinovací zapínání umožňuje nastavit župan tak, aby dokonale seděl na každou postavu. Hlavní přednosti županu Soft Cotton - Luxusní pánský župan Marine man v dárkovém balení, bílá Pánský župan Soft Cotton zajišťuje příjemné teplo a komfort po koupeli nebo sprše Velikost je S Zavinovací zapínání se skvěle přizpůsobí postavě Nemá kapuci Výrobním materiálem županu Soft Cotton je froté a bavlna Měkké, hebké a dobře schnoucí provedení Na županu dominuje bílá barva S županem Soft Cotton si užijete dokonalé pohodlí Župan může být druhem svrchního domácího oblečení, které doplňuje pyžamo. Materiálem županu Soft Cotton je froté a bavlna. Bavlna poskytne příjemný pocit sucha po koupeli díky své schopnosti efektivně odvádět vlhkost. Froté materiál je skvělou volbou pro chladné dny díky své schopnosti dodat teplo a pohodlí. Naprostou samozřejmostí je měkkost, hebkost, perfektní savost a rychlé schnutí. Příjemné a elegantní provedení županu doplňuje bílá barva. Župan Soft Cotton se stane vaším nejlepším parťákem pro chvíle odpočinku a relaxace. Velikost: S

Tento produkt se nachází v kategorii Pánské oblečení, patří značce Soft Cotton, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Produkt Soft Cotton - Luxusní pánský župan Marine man v dárkovém balení, bílá lze nalézt mezi produkty ve skupině Pánské župany, je v nabídce značky Soft Cotton v nabídce e-shopu Alza.cz.

Soft Cotton - Luxusní pánský župan Marine man v dárkovém balení, bílá - parametry produktu

Soft Cotton - Luxusní pánský župan Marine man v dárkovém balení, bílá - historie ceny a dostupnosti

Soft Cotton - Luxusní pánský župan Marine man v dárkovém balení, bílá - další zajímavé produkty

Soft Cotton - Luxusní pánský župan Marine man v dárkovém balení, bílá - jak nakoupit nejvýhodnější?