Soft Cotton - Pánský župan Luxury, béžová

Soft Cotton - Pánský župan Luxury, béžová

Soft Cotton - Pánský župan Luxury, béžová

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 999 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Soft Cotton - Pánský župan Luxury, béžová - popis produktu

Župan Soft Cotton - Pánský župan Luxury, béžová:Potřebujete si vybrat spolehlivý kousek oblečení, který pro vás bude ideální ve chvílích klidu a relaxace? Pánský župan Soft Cotton poskytne příjemné zahřátí po každodenní sprše nebo koupeli. Bude klíčovým prvkem každodenního oděvu, ať už pro chladná rána či pro dlouhé večery. Rozhodně se také bude hodit, pokud navštěvujete bazény, wellness centra nebo rádi trávíte čas u vody. Zavinovací zapínání županu se skvěle přizpůsobí každé postavě. Klíčové vlastnosti županu Soft Cotton - Pánský župan Luxury, béžová Pánský župan Soft Cotton příjemně zahalí tělo po sprše či koupeli Velikost je S Župan s nastavitelným zavinovacím zapínáním se snadno přizpůsobí Nemá kapuci Materiálem županu Soft Cotton je froté a bavlna Župan je měkký, hebký a perfektně saje Příjemné provedení umocňuje béžová barva S županem Soft Cotton se budete cítit maximálně pohodlně Župan může být druh svrchního domácího oblečení, doplňující pyžamo. Materiálem použitým k výrobě županu Soft Cotton je froté a bavlna. Bavlna je vhodná pro nošení po koupeli, jelikož dokáže skvěle odvádět vlhkost. Froté je ideální materiál pro chladné dny, jelikož poskytuje příjemné teplo a pohodlí. Mezi zcela samozřejmé vlastnosti županu patří jeho měkkost, hebkost, dokonalá savost a rychlé schnutí. Příjemné a elegantní provedení županu doplňuje béžová barva. Župan Soft Cotton se stane vaším oblíbeným společníkem pro zasloužené chvíle klidu a odpočinku. Velikost: S

Produkt Soft Cotton - Pánský župan Luxury, béžová patří do skupiny produktů Pánské oblečení, patří značce Soft Cotton, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Pánské župany, je v nabídce značky Soft Cotton v nabídce e-shopu Alza.cz.

Soft Cotton - Pánský župan Luxury, béžová - parametry produktu

Soft Cotton - Pánský župan Luxury, béžová - historie ceny a dostupnosti

Soft Cotton - Pánský župan Luxury, béžová - další zajímavé produkty

Soft Cotton - Pánský župan Luxury, béžová - jak nakoupit nejvýhodnější?