Interkontakt Pánský župan model KIMONO 01 White

Interkontakt Pánský župan model KIMONO 01 White

Interkontakt Pánský župan model KIMONO 01 White

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 069 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Interkontakt Pánský župan model KIMONO 01 White - popis produktu

Župan Interkontakt Pánský župan model KIMONO 01 White:Hledáte pohodlného společníka pro chvíle klidu a relaxace? Župan Interkontakt, který bude ideálním společníkem jak pro ženy, tak pro muže, poskytne teplé zahalení po každodenní koupeli nebo sprše. Bude významnou součástí každodenního oděvu, ať už pro studená rána nebo pro dlouhé večery. Také přijde vhod, pokud máte rádi návštěvy bazénu, vodních parků nebo wellness center. Zavinovací zapínání umožňuje nastavit župan tak, aby dokonale seděl na každou postavu. Hlavní přednosti županu Interkontakt Pánský župan model KIMONO 01 White Župan Interkontakt příjemně zahalí tělo po sprše či koupeli Zamilují si jej jak ženy, tak muži Zavinovací zapínání se skvěle přizpůsobí postavě Nemá kapuci Materiálem použitým k výrobě županu Interkontakt je bavlna Mezi jeho přednosti patří měkkost, hebkost a perfektní savost Na županu dominuje bílá barva S županem Interkontakt si užijete dokonalé pohodlí Župan může být druh svrchního domácího oblečení, doplňující pyžamo. Výrobním materiálem županu Interkontakt je bavlna. Bavlna je vhodná pro nošení po koupeli, jelikož dokáže skvěle odvádět vlhkost. Ke zcela samozřejmým vlastnostem županu patří jeho měkkost, hebkost, perfektní savost a rychlé schnutí. Příjemné a elegantní provedení županu umocňuje bílá barva. Župan Interkontakt vám zajistí úplné pohodlí v době vytouženého odpočinku a relaxace.

Produkt Interkontakt Pánský župan model KIMONO 01 White patří do skupiny produktů Pánské oblečení, patří značce Interkontakt, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Pánské župany, je v nabídce značky Interkontakt v nabídce e-shopu Alza.cz.

Interkontakt Pánský župan model KIMONO 01 White - parametry produktu

Interkontakt Pánský župan model KIMONO 01 White - historie ceny a dostupnosti

Interkontakt Pánský župan model KIMONO 01 White - další zajímavé produkty

Interkontakt Pánský župan model KIMONO 01 White - jak nakoupit nejvýhodnější?