Sofahouse Designová předsíňová stěna Laasya 185 cm bílá

Sofahouse Designová předsíňová stěna Laasya 185 cm bílá

Sofahouse Designová předsíňová stěna Laasya 185 cm bílá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 12 399 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sofahouse Designová předsíňová stěna Laasya 185 cm bílá - popis produktu

Designová předsíňová stěna Laasya 185 cm bílá Pokud hledáte praktické řešení úložného prostoru, který vám v předsíni nezabere příliš mnoho místa a zároveň místnost opticky zvětší a prosvětlí, pak je pro vás stěna Laasya stvořena. Na nevelkém prostoru poskytne zázemí na odložené boty, kabáty i kabelky. Bílé barevné provedení působí nerušivým dojmem a rozjasní i menší vstupní prostor. Za dvířky najdete zázemí nejen pro odložení kabátů a bot, ale také místo pro odložení klíčů, kabelek a jiných drobností, které chcete mít při odchodu z domu po ruce. Na bočních policích se budou vyjímat dekorace či květiny, které budou odrážet vaši osobnost a zároveň váš domov dokonale zútulní. Nechybí ani zrcadlová aplikace, abyste při odchodu měli jistotu, že je váš outfit v pořádku. Nepořádek se díky stěně Laasya stane minulostí. Rozměr: 80cm x 185cm x 28,6cm (š x v x h)Materiál: melaminová deskaMateriál nohou: plastTloušťka: 18mmBarva: bílá

Tento produkt se nachází v kategorii Předsíňové stěny, je v nabídce značky Sofahouse, v barvě ffffff, materiál je MDF, Plast, v nabídce prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Sofahouse Designová předsíňová stěna Laasya 185 cm bílá - parametry produktu

Hmotnost58 kg
Délka80 cm
Šířka29 cm
Výška180 cm
MateriálPlast
Barvaffffff
KategoriePláště, Předsíňové stěny
ZnačkaSofahouse
Barvaffffff
MateriálMDF, Plast
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Sofahouse Designová předsíňová stěna Laasya 185 cm bílá - historie ceny a dostupnosti

Sofahouse Designová předsíňová stěna Laasya 185 cm bílá - další zajímavé produkty

Sofahouse Designová předsíňová stěna Laasya 185 cm bílá - jak nakoupit nejvýhodnější?