Sofahouse Designová předsíňová sestava Hallam antracitová

Sofahouse Designová předsíňová sestava Hallam antracitová

Sofahouse Designová předsíňová sestava Hallam antracitová

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 13 099 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sofahouse Designová předsíňová sestava Hallam antracitová - popis produktu

Designová předsíňová sestava Hallam antracitová Předsíňová sestava Hallam vám poskytne vše, co od ní očekáváte. Poskytne multifunkční prostor, který je v předsíni velmi žádaný. Sestava vytváří zázemí nejen odloženým kabátům a botám, ale nabízí také prostor pro odložení klíčů, kabelek a jiných drobností, které chcete mít při odchodu z domu vždy po ruce. Kontrastní barevné provedení, ve kterém se snoubí dekor borovicového dřeva s antracitovou, předsíň rozjasní a vdechne přírodní dojem. Úchytky jsou nenápadné, dotvářejí celkový vzhled sestavy. Nástěnný panel se postará o kabáty, bundy, ale například i šály či šátky. Nechybí ani zrcadlo, takže při odchodu můžete omrknout, jestli je váš outfit v pořádku. Designová předsíňová sestava Hallam se stane moderní vstupní branou do vaší domácnosti. Rozměr: 147,2cm x 179,7cm x 37,5cm (š x v x h)Materiál: melaminová deska, skloTloušťka: 18mmBarva: světle hnědá, antracitová

Tento produkt se nachází v kategorii Předsíňové stěny, je v nabídce značky Sofahouse, v barvě c6a27e, materiál je MDF, sklo, v nabídce prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Sofahouse Designová předsíňová sestava Hallam antracitová - parametry produktu

Hmotnost103 kg
Délka147 cm
Šířka38 cm
Výška180 cm
MateriálSklo
Barvac6a27e
KategoriePředsíňové stěny
ZnačkaSofahouse
Barvac6a27e
MateriálMDF, sklo
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Sofahouse Designová předsíňová sestava Hallam antracitová - historie ceny a dostupnosti

Sofahouse Designová předsíňová sestava Hallam antracitová - další zajímavé produkty

Sofahouse Designová předsíňová sestava Hallam antracitová - jak nakoupit nejvýhodnější?