Sofahouse Designová předsíňová stěna Hartley 200 cm bílá

Sofahouse Designová předsíňová stěna Hartley 200 cm bílá

Sofahouse Designová předsíňová stěna Hartley 200 cm bílá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 8 769 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sofahouse Designová předsíňová stěna Hartley 200 cm bílá - popis produktu

Designová předsíňová stěna Hartley 200 cm bílá Předsíňová sestava Hartley spojuje praktičnost a útulnost. Ve vašem vstupním prostoru vytvoří plně funkční zázemí pro kabáty i boty. S dekorem ořechového dřeva s výraznou kresbou vnese do interiéru i nádech přírody. Za dvířky najdete zázemí nejen pro odložení bot, ale také místo pro odložení klíčů, kabelek a jiných drobností, které chcete mít při odchodu z domu po ruce. Na policích se budou vyjímat i dekorace, fotografie nebo květiny, které budou odrážet vaši osobnost a zároveň vaši domácnost dokonale zútulní. Černé kovové nohy podtrhují její celkový vzhled a zajistí její stabilitu na jakémkoli povrchu. Neutrální barevné provedení působí nerušivým dojmem a zapadne téměř do každého interiéru. Se sestavou Hartley bude vaše předsíň působit stále upraveně. Rozměr: 90cm x 200cm x 35cm (š x v x h)Materiál: melaminová deska, kovTloušťka: 18mmBarva: hnědá, bílá, černá

Produkt Sofahouse Designová předsíňová stěna Hartley 200 cm bílá lze nalézt mezi produkty ve skupině Předsíňové stěny, je v nabídce značky Sofahouse, v barvě 8c662d, materiál je kov, MDF, v nabídce prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Sofahouse Designová předsíňová stěna Hartley 200 cm bílá - parametry produktu

Hmotnost49 kg
Délka90 cm
Šířka35 cm
Výška200 cm
MateriálKov
Barva8c662d
KategoriePředsíňové stěny
ZnačkaSofahouse
Barva8c662d
Materiálkov, MDF
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Sofahouse Designová předsíňová stěna Hartley 200 cm bílá - historie ceny a dostupnosti

Sofahouse Designová předsíňová stěna Hartley 200 cm bílá - další zajímavé produkty

Sofahouse Designová předsíňová stěna Hartley 200 cm bílá - jak nakoupit nejvýhodnější?