Sofahouse Designová předsíňová stěna Kailano bílá

Sofahouse Designová předsíňová stěna Kailano bílá

Sofahouse Designová předsíňová stěna Kailano bílá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 11 599 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sofahouse Designová předsíňová stěna Kailano bílá - popis produktu

Designová předsíňová stěna Kailano bílá Bílá předsíňová sestava Kailano vám poskytne vše, co od ní očekáváte. Stěna poskytuje multifunkční prostor, který je v předsíni velmi žádaný. Vytváří zázemí nejen odloženým kabátům a botám, ale nabízí také prostor pro odložení klíčů, kabelek a jiných drobností, které chcete mít při odchodu z domu po ruce. Součástí je vysoká skříň na boty, polička, menší skříňky na odložení doplňků a nechybí ani zrcadlo, abyste při odchodu měli jistotu, že je váš outfit v pořádku. Díky univerzálnímu barevnému provedení zapadne téměř do každého interiéru. Předsíňovou zeď Kailano spojuje jednotný styl, který bude elegantní vizitkou vašeho domova. Předsíň je velmi důležitou součástí bydlení, protože je to první místnost, která zanechává dojem. Vytvořte Předsíň, Která Zazáří. Rozměr: 140cm x 181,8cm x 36,8cm (š x v x h)Materiál: melaminová deskaTloušťka: 18mmBarva: bílá

Produkt Sofahouse Designová předsíňová stěna Kailano bílá patří do skupiny produktů Předsíňové stěny, je v nabídce značky Sofahouse, v barvě ffffff, materiál je MDF, v nabídce prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Sofahouse Designová předsíňová stěna Kailano bílá - parametry produktu

Hmotnost97 kg
Délka140 cm
Šířka37 cm
Výška182 cm
MateriálMDF
Barvaffffff
KategoriePředsíňové stěny
ZnačkaSofahouse
Barvaffffff
MateriálMDF
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Sofahouse Designová předsíňová stěna Kailano bílá - historie ceny a dostupnosti

Sofahouse Designová předsíňová stěna Kailano bílá - další zajímavé produkty

Sofahouse Designová předsíňová stěna Kailano bílá - jak nakoupit nejvýhodnější?