Sofahouse Designová předsíňová stěna Caius bílá

Sofahouse Designová předsíňová stěna Caius bílá

Sofahouse Designová předsíňová stěna Caius bílá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 19 799 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sofahouse Designová předsíňová stěna Caius bílá - popis produktu

Designová předsíňová stěna Caius bílá Praktická a elegantní síňová stěna Caius má vše, co má správná síňová stěna mít. Poskytne multifunkční prostor, který je v předsíni velmi žádaný. Stěna vytváří zázemí nejen odloženým kabátům a botám, ale nabízí také prostor pro odložení klíčů, kabelek a jiných drobností, které chcete mít při odchodu z domu vždy po ruce. Černé úchytky jsou nenápadné, dotvářejí celkový vzhled stěny. Nechybí ani zrcadlo, takže při odchodu můžete omrknout, jestli je váš outfit v pořádku. Díky univerzálnímu barevnému provedení zapadne téměř do každého interiéru. Záleží jen na vás, zda stěnu Caius umístíte do předsíně, šatny nebo haly, všude se bude skvěle vyjímat. Rozměr - stěna: 179,4cm x 182,8cm x 37,3cm (š x v x h)Rozměr - zrcadlo: 59,8cm x 67,4cm (š x v)Materiál: melaminová deska, skloTloušťka: 18mmBarva: bílá, černá

Produkt Sofahouse Designová předsíňová stěna Caius bílá patří do skupiny produktů Předsíňové stěny, je v nabídce značky Sofahouse, v barvě 000000, materiál je MDF, v nabídce prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Sofahouse Designová předsíňová stěna Caius bílá - parametry produktu

Hmotnost127 kg
Délka179 cm
Šířka37 cm
Výška183 cm
MateriálMDF
Barva000000
KategoriePředsíňové stěny
ZnačkaSofahouse
Barva000000
MateriálMDF
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Sofahouse Designová předsíňová stěna Caius bílá - historie ceny a dostupnosti

Sofahouse Designová předsíňová stěna Caius bílá - další zajímavé produkty

Sofahouse Designová předsíňová stěna Caius bílá - jak nakoupit nejvýhodnější?