Sofahouse Designová síňová stěna Kailano antracitová

Sofahouse Designová síňová stěna Kailano antracitová

Sofahouse Designová síňová stěna Kailano antracitová

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 12 169 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sofahouse Designová síňová stěna Kailano antracitová - popis produktu

Designová síňová stěna Kailano antracitová Antracitová předsíňová sestava Kailano vám poskytne vše, co od ní očekáváte. Spojení přírodního dekoru borovice a antracitové barvy dokáže vytvořit v interiéru velmi útulnou atmosféru, která bude každodenním potěšením pro vaše oči. Stěna poskytuje multifunkční prostor, který je v předsíni velmi žádaný. Vytváří zázemí nejen odloženým kabátům a botám, ale nabízí také prostor pro odložení klíčů, kabelek a jiných drobností, které chcete mít při odchodu z domu po ruce. Součástí předsíňové sestavy je vysoká skříň na boty, polička, menší skříňky na odložení doplňků a nechybí ani zrcadlo, abyste při odchodu měli jistotu, že je váš outfit v pořádku. Předsíňovou zeď Kailano spojuje jednotný styl, který bude elegantní vizitkou vašeho domova. Předsíň je velmi důležitou součástí bydlení, protože je to první místnost, která zanechává dojem. Vytvořte Předsíň, Která Zazáří. Rozměr: 140cm x 181,8cm x 36,8cm (š x v x h)Materiál: melaminová deskaTloušťka: 18mmBarva: hnědá, antracitová

Tento produkt se nachází v kategorii Předsíňové stěny, je v nabídce značky Sofahouse, v barvě 8c662d, materiál je MDF, v nabídce prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Sofahouse Designová síňová stěna Kailano antracitová - parametry produktu

Hmotnost97 kg
Délka140 cm
Šířka37 cm
Výška182 cm
MateriálMDF
Barva8c662d
KategoriePředsíňové stěny
ZnačkaSofahouse
Barva8c662d
MateriálMDF
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Sofahouse Designová síňová stěna Kailano antracitová - historie ceny a dostupnosti

Sofahouse Designová síňová stěna Kailano antracitová - další zajímavé produkty

Sofahouse Designová síňová stěna Kailano antracitová - jak nakoupit nejvýhodnější?