Sofahouse Designová předsíňová skříň Hartley 200 cm vzor ořech

Sofahouse Designová předsíňová skříň Hartley 200 cm vzor ořech

Sofahouse Designová předsíňová skříň Hartley 200 cm vzor ořech

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 16 989 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sofahouse Designová předsíňová skříň Hartley 200 cm vzor ořech - popis produktu

Designová předsíňová skříň Hartley 200 cm vzor ořech Pokud hledáte elegantní a praktické řešení úložného prostoru, který vám v předsíni nezabere příliš mnoho místa, pak je pro vás skříň Hartley jako stvořená. S dekorem ořechového dřeva s výraznou kresbou vnese do interiéru i nádech přírody. Za dvířky najdete zázemí nejen pro odložení kabátů a bot, ale také místo pro odložení klíčů, kabelek a jiných drobností, které chcete mít při odchodu z domu po ruce. Na policích se budou vyjímat i dekorace, fotografie nebo květiny, které budou odrážet vaši osobnost a zároveň vaši domácnost dokonale zútulní. Černé kovové nohy podtrhují její celkový vzhled a zajistí její stabilitu na jakémkoli povrchu. Neutrální barevné provedení působí nerušivým dojmem a zapadne téměř do každého interiéru. Skříňky jsou univerzální, takže je lze namontovat dle přání - vpravo nebo vlevo. Hartley bude praktickou i elegantní vizitkou vašeho interiéru. Celkový rozměr: 150cm x 200cm x 35cm (š x v x h)Rozměr - větší skříňka: 90cm x 65cm x 35cm (š x v x h)Rozměr - menší skříňka: 60cm x 200cm x 35cm (š x v x h)Materiál: melaminová deska, kovTloušťka: 18mmBarva: hnědá, černá

Tento produkt naleznete ve skupině Předsíňové stěny, je v nabídce značky Sofahouse, v barvě 8c662d, materiál je kov, MDF, v nabídce prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Sofahouse Designová předsíňová skříň Hartley 200 cm vzor ořech - parametry produktu

Hmotnost98 kg
Délka150 cm
Šířka35 cm
Výška200 cm
MateriálKov
Barva8c662d
KategorieSkříně, Ořechy, Předsíňové stěny
ZnačkaSofahouse
Barva8c662d
Materiálkov, MDF
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Sofahouse Designová předsíňová skříň Hartley 200 cm vzor ořech - historie ceny a dostupnosti

Sofahouse Designová předsíňová skříň Hartley 200 cm vzor ořech - další zajímavé produkty

Sofahouse Designová předsíňová skříň Hartley 200 cm vzor ořech - jak nakoupit nejvýhodnější?