Nejpopulárnější značky těchto produktů jsou MKM Pack, Funcakes, LABETA A.S., GRIZLY, Labeta, EATfit, Adveni, Nominal, Sonnentor, Probio, Amylon, Grešík, Topnatur, Valdemar Grešík, Tescoma, EXTRUDO, SEMIX, Amylon, a.s., Goodie, Rub Some, F&N dodavatelé, Sens, Natu, Doves farm alebo Ceria. Všechny značky
Nominal Směs na chléb s pohankovou vlákninou 5 kg | | Výrobek splňuje náročné požadavky nejen pro bezlepkovou dietu, ale i dietu diabetickou. Má příznivý glykemický index a vysoký obsah vlákniny především z celozrnné pohanky. | | | Má příznivý glykemický index a vysoký obsah
Nominal Směs na chléb rustikální 5 kg | | Při zadělávání těsta je možné chléb 'vylepšit' přídavkem různých semínek (len, sezam, dýně…). Např. slunečnicová semínka jsou nejen zdrojem velmi cenných živin, ale vypadají v tmavém těstě velmi pěkně. Doslova k nakousnutí
Nominal Směs na chléb s chia semínky, bez lepku 5 kg | | Chia semínka obsahují přes 30% vlákniny a to se zastoupením nerozpustné i rozpustné složky. Z asi 30% tuku tvoří velký díl omeg-3 nenasycené mastné kyseliny. Také jsou ceněna pro svůj obsah bílkovin a minerálních
Nominal Směs na chléb s lněnou vlákninou 5 kg | | Chléb s lněnou vlákninou slouží k přípravě chleba s výraznější chutí. Strukturou i barvou střídy připomíná běžný chléb. | | Složení směsi: | | Deproteinovaný pšeničný škrob, jáhlová mouka, lupinová mouka, bramborové
chlebová směs s pohankovou vlákninou | Základní příprava: | 500g směs475 ml(g) vody20 ml oleje13g čerstvého droždí | Postup pro přípravu chleba v domácí pekárně: | Na dno pečící nádoby patří tekuté suroviny – voda a olej. Do nich rozdrobte čerstvé droždí a přidejte směs
bezlepkový chléb s lněnou vlákninou | Základní příprava: | 500g směs475 ml(g) vody20 ml oleje13g čerstvého droždí | Postup pro přípravu chleba v domácí pekárně: | Na dno pečící nádoby patří tekuté suroviny – voda a olej. Do nich rozdrobte čerstvé droždí a přidejte směs
bezlepkový rustikální chléb | Základní příprava: | 500g směs475 ml(g) vody20 ml oleje13g čerstvého droždí | Postup pro přípravu chleba v domácí pekárně: | Na dno pečící nádoby patří tekuté suroviny – voda a olej. Do nich rozdrobte čerstvé droždí a přidejte směs na
směs na chleb se semínky chia | Základní příprava: | 500g směs500 ml(g) vody20 ml oleje15 g čerstvého droždí | Postup pro přípravu chleba v domácí pekárně: | Do pečící nádoby nalijeme vlažnou vodu, olej, rozdrobíme čerstvé nebo sušené droždí a přidáme směs na chléb