Nejpopulárnější značky těchto produktů jsou MKM Pack, Funcakes, LABETA A.S., GRIZLY, Labeta, EATfit, Adveni, Nominal, Sonnentor, Probio, Amylon, Grešík, SEMIX, Topnatur, Valdemar Grešík, Vital Country, Tescoma, EXTRUDO, Amylon, a.s., Goodie, Rub Some, F&N dodavatelé, Sens, Natu alebo Doves farm. Všechny značky
Nominal Směs na chléb s pohankovou vlákninou 5 kg | | Výrobek splňuje náročné požadavky nejen pro bezlepkovou dietu, ale i dietu diabetickou. Má příznivý glykemický index a vysoký obsah vlákniny především z celozrnné pohanky. | | | Má příznivý glykemický index a vysoký obsah
Nominal Směs na chléb rustikální 5 kg | | Při zadělávání těsta je možné chléb 'vylepšit' přídavkem různých semínek (len, sezam, dýně…). Např. slunečnicová semínka jsou nejen zdrojem velmi cenných živin, ale vypadají v tmavém těstě velmi pěkně. Doslova k nakousnutí
Nominal Směs na chléb s chia semínky, bez lepku 5 kg | | Chia semínka obsahují přes 30% vlákniny a to se zastoupením nerozpustné i rozpustné složky. Z asi 30% tuku tvoří velký díl omeg-3 nenasycené mastné kyseliny. Také jsou ceněna pro svůj obsah bílkovin a minerálních
Nominal Směs na chléb s lněnou vlákninou 5 kg | | Chléb s lněnou vlákninou slouží k přípravě chleba s výraznější chutí. Strukturou i barvou střídy připomíná běžný chléb. | | Složení směsi: | | Deproteinovaný pšeničný škrob, jáhlová mouka, lupinová mouka, bramborové
chlebová směs s pohankovou vlákninou | Základní příprava: | 500g směs475 ml(g) vody20 ml oleje13g čerstvého droždí | Postup pro přípravu chleba v domácí pekárně: | Na dno pečící nádoby patří tekuté suroviny – voda a olej. Do nich rozdrobte čerstvé droždí a přidejte směs
bezlepkový chléb s lněnou vlákninou | Základní příprava: | 500g směs475 ml(g) vody20 ml oleje13g čerstvého droždí | Postup pro přípravu chleba v domácí pekárně: | Na dno pečící nádoby patří tekuté suroviny – voda a olej. Do nich rozdrobte čerstvé droždí a přidejte směs
bezlepkový rustikální chléb | Základní příprava: | 500g směs475 ml(g) vody20 ml oleje13g čerstvého droždí | Postup pro přípravu chleba v domácí pekárně: | Na dno pečící nádoby patří tekuté suroviny – voda a olej. Do nich rozdrobte čerstvé droždí a přidejte směs na
směs na chleb se semínky chia | Základní příprava: | 500g směs500 ml(g) vody20 ml oleje15 g čerstvého droždí | Postup pro přípravu chleba v domácí pekárně: | Do pečící nádoby nalijeme vlažnou vodu, olej, rozdrobíme čerstvé nebo sušené droždí a přidáme směs na chléb