Nejnižší cena za posledních 45 dní: 56 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
bezlepkový rustikální chléb
Základní příprava:
500g směs475 ml(g) vody20 ml oleje13g čerstvého droždí
Postup pro přípravu chleba v domácí pekárně:
Na dno pečící nádoby patří tekuté suroviny – voda a olej. Do nich rozdrobte čerstvé droždí a přidejte směs na chléb. Doporučená dávka droždí ve spojení s vodou pokojové teploty se týká 2hodinových programů „gluten free“ či sprint (ETA). U ostatních pícek si musíte najít svůj způsob pečení. Vychází-li z pekárny chléb překynutý (propadlý s velkými nerovnoměrnými póry ve střídce), snižte dávku droždí nebo použijte chladnější vodu. Pokud máte opačný problém a chléb je nedokynutý s případnými prasklinami, použijte teplou vodu nebo více kvasnic.
Postup pro pečení v běžné troubě:
Vymíchejte těsto dle návodu. Protože si dobu kynutí hlídáte sami, můžete dávku droždí zvýšit na 15 g/500 g směsi. Těsto nechejte chvíli odpočinout a pak naplňte do důkladně vymazané formy. Ta by měla být naplněna maximálně do 3/5, aby mělo těsto prostor ke kynutí. Snadné je těsto zpracovávat naolejovanými dlaněmi. Z těsta můžete vytvarovat válec, obalit např. ve slunečnicových semínkách a teprve potom vtlačit do formy. Chléb necháte kynout 45–60 min. pod vlhkou utěrkou, aby povrch neokoral. Pečte ve vyhřáté troubě (nejprve 200 °C, pak stáhněte na 180 °C) cca 60 min. Pokud se vám bude zdát, že povrch chleba rychle tmavne, přikryjte ho včas alobalem. Po upečení hned vyklopte, ale krájejte až po vychladnutí.
Slunečnicové bulky:
vytvarujte asi 100 g kuličky, obalte ve slunečnicových semínkách a uložte na plech. Nechejte kynout asi 40 min. (dle teploty), chraňte před okoráním, nestlačujte. Pečte při 200 °C asi 20 min.
Rustikální kostky:
těsto dlaněmi roztlačte na vrstvu 2-3 cm silnou a rozkrájejte na obdélníčky (přibl. 10x15 cm). Přeložte na plech (můžete horní plochu vtlačit do semínek) a nechte asi 40 min. kynout. Pečte při 200°C asi 20-25 min.
SloženíDeproteinovaný pšeničný škrob,lupinová mouka, jáhlová mouka, maniokový škrob, bramborové vločky, vláknina (lněná, jablečná), cukr, sůl, zahušťovadlo: guarová mouka, maltodextrin, jablkový prášek, koření
Výživové údaje na 100 g výrobku: Energie 1448kJ/343 kcal, Tuky 1,7 g, z toho nenasycené mastné kyseliny 0,4 g, Sacharidy 71 g, z toho cukry 3,7 g, Vláknina 8,2 g, Bílkoviny 6,6 g, Sůl 2 g
SkladováníSkladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %
Mouka Nominal BLP Směs na chléb rustikální 500 g: Změna barevného stylu šablony pro potraviny Směs na chléb Nominal BLPRustikální, 500 g Směs na chléb již obsahuje všechny suché potraviny pro výrobu rustikálního chlebu. Stačí přidat vodu, olej a droždí, zpracovat, nechat vykynout a následně upéct. Podle vlastního uvážení můžete chléb ozvláštnit i semínky. Rustikální chléb s jeho specifickou chutí i vůní je vhodný i při dodržování bezlepkové diety. Klíčové vlastnosti bezlepkové mouky Nominal BLP Nomix Směs na chléb Nominal BLPPro přípravu rustikálního chlebaChléb má specifickou chuť i vůni Vhodné pro osoby s bezlepkovou dietouStačí přidat vodu, olej a droždíBalení ukrývá 500 g směsi Složení Bezlepkový pšeničný škrob, lupinová mouka, jáhlová mouka, bramborové vločky, vláknina (lněná, jablečná), zahušťovadlo: guarová mouka, cukr, sůl, jablkový prášek, chlebové koření. Výživové údaje Energetická hodnota: 1448 kJ / 343 kcalTuky: 1,7 g- z toho nasycené mastné kyseliny: 0,4 gSacharidy: 71 g- z toho cukry: 3,7 gVláknina: 8,2 gBílkoviny: 6,6 gSůl: 2 g Podmínky uchování Skladujte v suchu při relativní vlhkosti do 75 % a teplotě do 30 °C, vždy uzavřené. Původ a výrobce Původ: Česká republikaVýrobce: NOMINAL CZ OBCHODNÍ s.r.o.Vídeň 6594 01 Velké Meziříčí
Směs na chléb rustikální 500 g Při zadělávání těsta je možné chléb 'vylepšit' přídavkem různých semínek (len, sezam, dýně…). Např. slunečnicová semínka jsou nejen zdrojem velmi cenných živin, ale vypadají v tmavém těstě velmi pěkně. Doslova k nakousnutí. Dobrou chuť! Bezlepkový Složení: deproteinovaný pšeničný škrob, lupinová mouka, jáhlová mouka, maniokový škrob, bramborové vločky, vláknina (lněná, jablečná), cukr, sůl, zahušťovadlo: guarová mouka, maltodextrin, jablkový prášek, koření Směs na chléb rustikální je směs na bezlepkový chléb.
Tento produkt naleznete ve skupině Bezlepkové potraviny, je v nabídce značky Nominal, v nabídce prodejce Alza.cz, Grizly.cz.
Produkt Nominal BLP Směs na chléb rustikální 500 g patří do skupiny produktů Směsi na pečení, vyrábí jej značka Nominal, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, Grizly.cz.
Tento produkt se nachází v kategorii Bezlepkové mouky, patří pod značku Nominal, v nabídce prodejce Alza.cz, Grizly.cz.
Produkt Nominal BLP Směs na chléb rustikální 500 g je označen EAN kódem 8594010190216.
Vlastnosti | Bez lepku |
Kategorie | Potraviny, Mouka, Bezlepkové potraviny, Směsi na pečení, Bezlepkové mouky, Směsi na chléb |
Značka | Nominal |
E-shop | Alza.cz, Grizly.cz |
EAN | 8594010190216 |
bezlepkový rustikální chléb | Základní příprava: | 500g směs475 ml(g) vody20 ml oleje13g čerstvého droždí | Postup pro přípravu chleba v domácí pekárně: | Na dno pečící nádoby patří tekuté suroviny – voda a olej. Do nich rozdrobte čerstvé droždí a přidejte směs na
Nominal NOMIX bezlepková mouka 1000 g | | Bezlepková směs NOMIX Pro zdraví… je vhodná k přípravě kynutých, třených i křehkých těst. Na našich stránkách naleznete inspirativní recepty na koláče, buchty, knedlíky, lívance, palačinky, křehká těsta i vánoční cukroví, ale
směs na chleb se semínky chia | Základní příprava: | 500g směs500 ml(g) vody20 ml oleje15 g čerstvého droždí | Postup pro přípravu chleba v domácí pekárně: | Do pečící nádoby nalijeme vlažnou vodu, olej, rozdrobíme čerstvé nebo sušené droždí a přidáme směs na chléb
Freee Doves Farm Chlebová směs tmavá bez lepku 1000 g | | Tato chlebová směs tmavá je přirozeně bezlepková směs, je vyrobena bez ořechů, mléka, caseinu, vajec, lepku a sóji. Bez obsahu jakýchkoliv alergenů, tj. bez pšeničného deproteinovaného škrobu, lupinové mouky a sojové
PROBIO Směs bezlepková na moučníky BIO 500 g | | Směs bezlepková na moučníky BIO je směs na pečení buchet, muffinů, bábovek. | | Složení: cukr třtinový moučkový*, pohanková mouka*, čiroková mouka*, kukuřičná mouka*, kukuřičný škrob*, bramborový škrob*, rýžová mouka*, len
GRIZLY Bezlepková směs bílá 1000 g | | | Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky – mouka | Složení: Směs (rýžová mouka, bramborová mouka, tapioková mouka, kukuřičná mouka, pohanková mouka) | Země původu: ČR | Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém
Freee Doves Farm Chlebová směs bílá bez lepku 1000 g | | Z tohoto kilového balení upečete 2 bochníky. | | Směs je vyrobena z rýže, bramborového škrobu, tapioky a obsahuje xanthanovou gumu, která zlepšuje strukturu těsta. | | Je vhodná pro pečení bílého chleba, pizzy a vánočního
Šmajstrla Pohanková mouka 500 g | | Přirozeně bezlepková potravina s významným obsahem vitamínů a prospěšných látek pro lidský organismus. V kuchyni má široké použití. Je vhodná na pečení chleba, rohlíků, koláčů, jemného cukroví, sušenek, palačinek, placek, na
Šmajstrla Pohanková mouka celozrnná 500 g | | Přirozeně bezlepková potravina s významným obsahem vitamínů a prospěšných látek pro lidský organismus. Je vhodná na pečení chleba, rohlíků, koláčů, je možno ji přidat do placek, palačinek. Vhodná také jako příměs do bílé
Mouka GRIZLY Jáhlová mouka 500 g: Změna barevného stylu šablony pro potraviny Jáhlová mouka GRIZLY500 g Jáhlová mouka GRIZLY je
Mouka GRIZLY Čiroková mouka 500 g: Změna barevného stylu šablony pro potraviny Čiroková mouka GRIZLY500 g Čiroková mouka GRIZLY
GRIZLY Ovesná mouka bezlepková 1000 g | Vlastnosti a výhody: Celozrnná ovesná mouka se vyrábí mletím ovesných vloček, které nebyly zbaveny vnějších obalových vrstev obilky - otrub. Právě ony jsou totiž plné důležitých živin a cenných látek. Celozrnné ovesné vločky jsou
GRIZLY Rýžová mouka 500 g | | Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky - mouka | Složení: Rýže jemně mletá 100% | Země původu: Thajsko | Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. | Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během
GRIZLY Pistáciová mouka 250 g | | Vlastnosti a výhody: Pistáciová mouka je přirozeně bezlepková. Vyrábí se z loupaných pistácií pražením horkým vzduchem. Pistácie jsou poté sekané a nakonec jemně mleté na mouku. Má světle hnědou až zelenou barvu s příměsí žluté,
GRIZLY Pohanková mouka 500 g | | Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky - mouka | Složení: Pohanka jemně mletá 100% | Země původu: Slovensko | Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. | Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během
Xanthanová guma - Xanthan gum | Xantanová guma se běžně přidává do potravin díky svým vlastnostem. Prodlužuje trvanlivost potravin, udržuje je čerstvé a zpomaluje jejich vysušování. Xantan má zároveň stabilizující účinky. Ovlivňuje tedy barvu, texturu či vlastnosti
PROBIO Pohanková mouka BIO 500 g | | Složení: mouka pohanková* 100 % | | *CZ-BIO-001 produkt ekologického zemědělství | | | Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. | | | Jemně namletá mouka z pohankových krup. Pohanková mouka je vhodná jako příměs do bílé mouky pro
SOS Rýžová mouka 1000 g | | Rýže je lehce stravitelná potravina, vyvolává pocit nasycení. Je přirozeně bezlepková, vhodná pro celiaky. Rýžová mouka zvyšuje objem a pojivost bezlepkových směsí. Hodí se na přípravu bezlepkových pokrmů nebo jako náhrada části pšeničné mouky
Přirozeně bezlepkové těstoviny vyrobené z konjakové mouky v bio kvalitě s minimem cukrů a tuků výborně zasytí a doplní váš jídelníček nejen během redukční diety
Přirozeně bezlepkové těstoviny vyrobené z konjakové mouky v bio kvalitě s minimem cukrů a tuků výborně zasytí a doplní váš jídelníček nejen během redukční diety
Přirozeně bezlepkové těstoviny vyrobené z konjakové mouky v bio kvalitě s minimem cukrů a tuků výborně zasytí a doplní váš jídelníček nejen během redukční diety
Mouka z červené - čočky nová výzva pro vaše bezlepkové pečení. Mouka z červené čočky, kdo to kdy slyšel? My říkáme ano, protože máme rádi originalitu, kvalitu a rádi přicházíme s novým a nečekaným. Volba pro všechny, kdo mají rádi nové chutě, netradiční suroviny,
Xanthanová guma - Xanthan gum | Xantanová guma se běžně přidává do potravin díky svým vlastnostem. Prodlužuje trvanlivost potravin, udržuje je čerstvé a zpomaluje jejich vysušování. Xantan má zároveň stabilizující účinky. Ovlivňuje tedy barvu, texturu či vlastnosti