Osprey Talon 44 III stealth black

Osprey Talon 44 III stealth black

Osprey Talon 44 III stealth black

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 5 299 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Osprey Talon 44 III stealth black - popis produktu

Turistický batoh Osprey Talon 44 III stealth black:Nezáleží na tom, co máte v plánu, tento batoh vám bude tím nejlepším pomocníkem, který již na první pohled potěší svým promyšleným zpracováním a zároveň i užitnými vlastnostmi a ergonomií. Černá barva batohu Osprey je už jen příjemným bonusem. Při přenášení těžších věcí si nevynachválíte bederní popruh a hrudní pás s možností nastavení, který šetří vaše záda tím, že váhu nákladu rozumně rozprostře tím, že batoh pevně přitiskne k vašim zádům. V krizových situacích nebo dokonce nehody se nedocenitelnou pomůckou může stát píšťalka, kterou na batohu najdete. Důkladná ochrana všeho, co do batohu schováte proti povětrnostním podmínkám či vlhku A přitom batoh Osprey Talon 44 III stealth black váží snesitelných 1,35 kg

Tento produkt se nachází v kategorii Turistické batohy, vyrábí jej značka Osprey, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt Osprey Talon 44 III stealth black lze nalézt mezi produkty ve skupině Pánské batohy od značky Osprey, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Osprey Talon 44 III stealth black - parametry produktu

Osprey Talon 44 III stealth black - historie ceny a dostupnosti

Osprey Talon 44 III stealth black - další zajímavé produkty

Osprey Talon 44 III stealth black - jak nakoupit nejvýhodnější?