Osprey Talon 33 III stealth black

Osprey Talon 33 III stealth black

Osprey Talon 33 III stealth black

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 285 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Osprey Talon 33 III stealth black - popis produktu

Turistický batoh Osprey Talon 33 III stealth black:Ať se vydáte kamkoli, tento batoh vám bude tím nejlepším pomocníkem, který bez váhání každého nadchne svým stylovým designem i smyslem pro funkčnost a ergonomii. Černá barva batohu Osprey je pak už jen šperkem na pomyslném vrcholu. Pro delší cesty oceníte nastavitelný pás před hruď, který váhu batohu stejnoměrně rozprostře na celou plochu zad. V případě potřeby vyslání nouzového signálu nebo i komunikaci ve skupině vám trn z paty může vytrhnout vestavěná píšťalka, která je součástí batohu. I malé dítě ví, nakolik se v horku musí hodně pít. Parádním bonusem batohu Osprey Talon 33 III stealth black je prostor pro integrovaný vak pro vodu. Důkladná ochrana vašich věcí před nepřízní počasí Skvělé navíc je, že batoh Osprey Talon 33 III stealth black je těžký jenom 1,21 kg

Tento produkt se nachází v kategorii Turistické batohy, vyrábí jej značka Osprey, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt Osprey Talon 33 III stealth black lze nalézt mezi produkty ve skupině Pánské batohy od značky Osprey, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Osprey Talon 33 III stealth black - parametry produktu

Osprey Talon 33 III stealth black - historie ceny a dostupnosti

Osprey Talon 33 III stealth black - další zajímavé produkty

Osprey Talon 33 III stealth black - jak nakoupit nejvýhodnější?