Osprey Talon 33 III ceramic blue

Osprey Talon 33 III ceramic blue

Osprey Talon 33 III ceramic blue

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 119 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Osprey Talon 33 III ceramic blue - popis produktu

Turistický batoh Osprey Talon 33 III ceramic blue:Nezáleží na tom, co máte v plánu, tento batoh spolehlivě ochrání všechny vaše věci a navíc na první pohled zaujme svým nápaditým designem a zároveň i užitnými vlastnostmi a ergonomií. Modrá barva batohu Osprey je jen posledním kamínkem tvořícím pomyslný vrchol. Při přenášení těžších věcí si nevynachválíte hrudní pás s nastavením délky, který váhu batohu rovnoměrně rozčlení tím, že batoh pevně přitiskne k vašim zádům. V případě krizové situace v terénu nebo i komunikaci ve skupině vám trn z paty může vytrhnout vestavěná píšťalka, která je součástí batohu. I malé dítě ví, nakolik je pitný režim nezbytnou součástí každé aktivity. Parádním bonusem batohu Osprey Talon 33 III ceramic blue je prostor pro integrovaný vak pro vodu. Efektivní bezpečnost věcí v batohu proti povětrnostním podmínkám či vlhku A přitom batoh Osprey Talon 33 III ceramic blue zatíží záda jen minimiálně, jelikož váží pouze 1,09 kg

Produkt Osprey Talon 33 III ceramic blue patří do skupiny produktů Turistické batohy, vyrábí jej značka Osprey, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Pánské batohy od značky Osprey, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Osprey Talon 33 III ceramic blue - parametry produktu

Osprey Talon 33 III ceramic blue - historie ceny a dostupnosti

Osprey Talon 33 III ceramic blue - další zajímavé produkty

Osprey Talon 33 III ceramic blue - jak nakoupit nejvýhodnější?