Osprey Talon 44 III ceramic blue

Osprey Talon 44 III ceramic blue

Osprey Talon 44 III ceramic blue

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 5 299 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Osprey Talon 44 III ceramic blue - popis produktu

Turistický batoh Osprey Talon 44 III ceramic blue:Ať se vydáte kamkoli, tento batoh je ideální volbou, která ihned každého nadchne svou dokonalou propracovaností a škálou praktických funkcí. Modrá barva batohu Osprey představuje už jen zajímavý bonus. Na delších cestách vám přijde zvlášť vhod uchycení bederním popruhem a nastavitelný pás před hruď, který šetří vaše záda tím, že váhu neseného obsahu rozumně rozprostře na celou plochu zad. Při outdoorových aktivitách nebo dokonce nehody se nedocenitelnou pomůckou může stát píšťalka, kterou na batohu najdete. Spolehlivá ochrana obsahu batohu před okolním světem Líbit se vám bude i to, že turistický batoh Osprey Talon 44 III ceramic blue má hmotnost pouhých 1,47 kg

Produkt Osprey Talon 44 III ceramic blue patří do skupiny produktů Turistické batohy, vyrábí jej značka Osprey, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Pánské batohy od značky Osprey, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Osprey Talon 44 III ceramic blue - parametry produktu

Osprey Talon 44 III ceramic blue - historie ceny a dostupnosti

Osprey Talon 44 III ceramic blue - další zajímavé produkty

Osprey Talon 44 III ceramic blue - jak nakoupit nejvýhodnější?