Osprey Talon 26 III cosmic red

Osprey Talon 26 III cosmic red

Osprey Talon 26 III cosmic red

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 499 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Osprey Talon 26 III cosmic red - popis produktu

Turistický batoh Osprey Talon 26 III cosmic red:Ať se vydáte kamkoli, tento batoh vám bude tím nejlepším pomocníkem, který bezpochyby každého nadchne svou originální vizáží a praktickou ergonomií. Červená barva batohu Osprey pak utváří kompletní a dokonalý celek. Pro delší cesty oceníte bederní popruh a délkově nastavitelný hrudní pás, který zátěž batohu rozumně rozdělí na všechny zádové svaly. V případě potřeby vyslání nouzového signálu nebo ztrátě očního kontaktu se zbytkem skupiny se nedocenitelnou pomůckou může stát píšťalka, která je součástí batohu. Důkladná ochrana uložených věcí před nepřízní počasí Výbornou vlastností je i to, že batoh Osprey Talon 26 III cosmic red váží jen 1,06 kg

Produkt Osprey Talon 26 III cosmic red patří do skupiny produktů Turistické batohy, vyrábí jej značka Osprey, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Městské batohy, je v nabídce značky Osprey v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt Osprey Talon 26 III cosmic red patří do skupiny produktů Pánské batohy od značky Osprey, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Osprey Talon 26 III cosmic red - parametry produktu

Osprey Talon 26 III cosmic red - historie ceny a dostupnosti

Osprey Talon 26 III cosmic red - další zajímavé produkty

Osprey Talon 26 III cosmic red - jak nakoupit nejvýhodnější?