Osprey Exos blue ribbon

Osprey Exos blue ribbon

Osprey Exos blue ribbon

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 939 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Osprey Exos blue ribbon - popis produktu

Turistický batoh Osprey Exos blue ribbon:Ať už v něm chcete přenášet cokoli, tento batoh vám bude tím nejlepším pomocníkem, který od prvního momentu potěší svým precizním zpracováním a množstvím funkcí. Modrá barva batohu Osprey už jen zkrášluje celkový výsledek. Na delších cestách vám přijde zvlášť vhod bederní popruh a hrudní pás s možností nastavení, který váhu neseného obsahu zdravě rozloží mezi kyčle. I malé dítě ví, nakolik je pitný režim nezbytnou součástí každé aktivity. Parádním bonusem batohu Osprey Exos blue ribbon je i vyhrazená kapsa pro vak na vodu. Lahev prakticky můžete přenášet v boční kapse batohu. Efektivní ochrana uložených věcí vůči počasí i zlodějům A přitom batoh Osprey Exos blue ribbon má hmotnost snesitelných 1,24 kg

Tento produkt se nachází v kategorii Turistické batohy, vyrábí jej značka Osprey, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt Osprey Exos blue ribbon lze nalézt mezi produkty ve skupině Pánské batohy od značky Osprey, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Osprey Exos blue ribbon - parametry produktu

Osprey Exos blue ribbon - historie ceny a dostupnosti

Osprey Exos blue ribbon - další zajímavé produkty

Osprey Exos blue ribbon - jak nakoupit nejvýhodnější?