Osprey Aether 65 II deep water blue

Osprey Aether 65 II deep water blue

Osprey Aether 65 II deep water blue

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 6 199 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Osprey Aether 65 II deep water blue - popis produktu

Turistický batoh Osprey Aether 65 II deep water blue:Nezáleží na tom, co máte v plánu, tento batoh spolehlivě ochrání všechny vaše věci a navíc okamžitě bez váhání zaujme svou nápaditou vizáží i důrazem kladeným na ergonomii a funkčnost. Pro delší cesty oceníte hrudní pás s nastavením délky, který váhu neseného obsahu rozumně rozdělí na celou plochu zad. V případě potřeby vyslání nouzového signálu nebo ztrátě očního kontaktu se zbytkem skupiny vám trn z paty může vytrhnout vestavěná píšťalka, kterou na batohu najdete. Všichni dobře víme, jak moc se v horku musí hodně pít. Součástí batohu Osprey Aether 65 II deep water blue je prostor pro integrovaný vak pro vodu. Naprostá protekce vnitřku batohu vůči větru či dešti Výbornou vlastností je i to, že turistický batoh Osprey Aether 65 II deep water blue má hmotnost jenom 2,23 kg

Produkt Osprey Aether 65 II deep water blue patří do skupiny produktů Turistické batohy, vyrábí jej značka Osprey, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Pánské batohy od značky Osprey, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Osprey Aether 65 II deep water blue - parametry produktu

Osprey Aether 65 II deep water blue - historie ceny a dostupnosti

Osprey Aether 65 II deep water blue - další zajímavé produkty

Osprey Aether 65 II deep water blue - jak nakoupit nejvýhodnější?