Osprey Exos tungsten grey

Osprey Exos tungsten grey

Osprey Exos tungsten grey

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 269 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Osprey Exos tungsten grey - popis produktu

Turistický batoh Osprey Exos tungsten grey:Nezáleží na tom, co máte v plánu, tento batoh spolehlivě ochrání všechny vaše věci a navíc okamžitě potěší svým nadčasovým designem a škálou praktických prvků. Šedá barva batohu Osprey jen dotváří už tak dokonalý dojem. Na delších cestách vám přijde zvlášť vhod uchycení bederním popruhem a hrudní pás s nastavením délky, který zátěž batohu rozumně rozdělí po celých zádech. Pro podání dobrého výkonu je potřeba hodně pít. Vychytaným doplňkem batohu Osprey Exos tungsten grey je i vyhrazená kapsa pro vak na vodu. Důkladná bezpečnost věcí v batohu proti povětrnostním podmínkám či vlhku Přitom batoh Osprey Exos tungsten grey má hmotnost pouhých 1,24 kg

Produkt Osprey Exos tungsten grey patří do skupiny produktů Turistické batohy, vyrábí jej značka Osprey, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Pánské batohy od značky Osprey, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Osprey Exos tungsten grey - parametry produktu

Osprey Exos tungsten grey - historie ceny a dostupnosti

Osprey Exos tungsten grey - další zajímavé produkty

Osprey Exos tungsten grey - jak nakoupit nejvýhodnější?