Mizuno Wave Luminous 2 / Dark Denim / White / Blue Jasper

Mizuno Wave Luminous 2 / Dark Denim / White / Blue Jasper

Mizuno Wave Luminous 2 / Dark Denim / White / Blue Jasper

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 541 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Mizuno Wave Luminous 2 / Dark Denim / White / Blue Jasper - popis produktu

Sálovky Mizuno Wave Luminous 2 / Dark Denim / White / Blue Jasper:S vhodnou obuví se sportuje jedna radost. Nejinak je tomu i u sálových sportů, kde určitě oceníte obuv pro pány i dámy Mizuno Wave Luminous 2 / Dark Denim / White / Blue Jasper. Jsou navržené tak, aby vyhovovaly potřebám při konkrétním sportu, nejlépe se v těchto botech hraje florbal, házená a volejbal. Při rychlých pohybech odpruží tvrdé dopady nohou. Velikost sálovek Mizuno je 3 podle UK stupnice. Nápaditě zkombinovat Sálovky se zbytkem outfitu vám pomůže Tmavě modrá barva. Podstatné vlastnosti sálovek Mizuno Wave Luminous 2 / Dark Denim / White / Blue Jasper Pohodlné sálové boty pro sportování pod střechou Design sálových bot Mizuno je navržen pro pro muže i ženy Číslování dle UK stupnice: 3 Barevné provedení sálovek Mizuno: tmavě modrá

Produkt Mizuno Wave Luminous 2 / Dark Denim / White / Blue Jasper patří do skupiny produktů Sportovní obuv od značky Mizuno, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Mizuno Wave Luminous 2 / Dark Denim / White / Blue Jasper - parametry produktu

Mizuno Wave Luminous 2 / Dark Denim / White / Blue Jasper - historie ceny a dostupnosti

Mizuno Wave Luminous 2 / Dark Denim / White / Blue Jasper - další zajímavé produkty

Mizuno Wave Luminous 2 / Dark Denim / White / Blue Jasper - jak nakoupit nejvýhodnější?