Middle-Earth: Shadow of War Definitive Edition (PC) DIGITAL

Middle-Earth: Shadow of War Definitive Edition (PC) DIGITAL

Middle-Earth: Shadow of War Definitive Edition (PC) DIGITAL

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 055 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Middle-Earth: Shadow of War Definitive Edition (PC) DIGITAL - popis produktu

Hra na PC Middle-Earth: Shadow of War Definitive Edition (PC) DIGITAL: 80% Tahle hra předčí první díl svým vylepšeným Nemesis systémem, upravenou mechanikou soubojů a hlavně naprosto epickým příběhem. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Na co se můžete těšit ve hře Middle-earth: Shadow of WarNa cestě k dobytí Mordoru budete obsazovat pevnosti a stavět vojsko, které bude schopné postavit se Temnému PánuUpravený systém Nemesis vás nutí skřetí žoldáky před zrekrutováním nejdříve porazitVe stromu dovedností narazíte na schopnosti jako osedlání draka anebo vyvolání jedovatých pavoukůHerní svět je opět o kus otevřenější, což vám dovolí ho lépe zkoumat Není vyplněn Alternativní text k fotografii! V této hře navážete na příběh Middle-Earth: Shadow of Mordor, ve kterém se Talion a Celebrimbor pokoušeli se svojí armádou skřetů a vlastním prstenem moci dobýt Mordor a svrhnout jejího pána, Saurona. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Jedním z klíčových vylepšení původního Nemesis systému je, že abyste skřetí žoldáky měli náležitě pod kontrolou, musíte je nejdřív přemoct v boji. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Osvojíte si nové schopnosti a herní svět prozkoumáte víc do hloubky Strom schopností vašeho hrdiny se nově rozšiřuje o schopnosti jako létání na dracích anebo vyvolávání jedovatých pavouků. Samotný svět je mimo to otevřenější než v minulém díle, takže ho můžete důkladněji prozkoumávat a častěji čelit různým momentům překvapení. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Definitive Edition obsahujePříběhová rozšíření Desolation of Mordor & Blade of GaladrielÚpravy systému Nemesis Slaughter Tribe & Outlaw Tribe Doporučené HW požadavkyOperační systémWindows 10ProcesorAMD FX-8350, 4.0 GHz / Intel Core i7-3770, 3.4 GHzGrafikaAMD RX 480, 4 GB / RX580, 4GB / NVIDIA GTX 970, 4GB / GTX1060, 6GBDirectX11RAM12 GBHDD70 GB Minimální HW požadavkyOperační systémWindows 7 SP1ProcesorAMD FX-4350, 4.2 GHz / Intel Core i5-2300, 2.80 GHzGrafikaAMD HD 7870, 2 GB / NVIDIA GTX 660, 2 GBDirectX11RAM6 GBHDD70 GB Jste na tuto hru opravdu připraveni? vyberte si z naší nabídky herních počítačů a notebooků Herní počítače Herní notebooky

Produkt Middle-Earth: Shadow of War Definitive Edition (PC) DIGITAL lze nalézt mezi produkty ve skupině PC hry, je v nabídce značky Warner Bros Interactive 2015, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Hry na PC, patří značce Warner Bros Interactive 2015, v nabídce prodejce Alza.cz.

Middle-Earth: Shadow of War Definitive Edition (PC) DIGITAL - parametry produktu

Middle-Earth: Shadow of War Definitive Edition (PC) DIGITAL - historie ceny a dostupnosti

Middle-Earth: Shadow of War Definitive Edition (PC) DIGITAL - další zajímavé produkty

Middle-Earth: Shadow of War Definitive Edition (PC) DIGITAL - jak nakoupit nejvýhodnější?