LuxD Kancelářská židle Natasha šampaňský samet

LuxD Kancelářská židle Natasha šampaňský samet

LuxD Kancelářská židle Natasha šampaňský samet

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 547 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LuxD Kancelářská židle Natasha šampaňský samet - popis produktu

Kancelářská židle Natasha šampaňský samet Designová kancelářská židle Natasha je dokonalým propojením moderního a retro stylu. Díky tvarovanému sedadlu s extra hrubým čalouněním se na ní bude sedět pohodlně po celý pracovní den. Šampaňský sametový potah v kombinaci s černou kovovou podnoží vytváří originální vzhled, který oživí každý interiér. Kovový rám kancelářské židle je opatřen paticí koleček, která usnadňují pohyb za pracovním stolem, ale i přesun židle v místnosti. Pracovní stůl, regál na dokumenty a hlavně pohodlná a kvalitní kancelářská židle. Přesně taková, jakou hledáte, je kancelářská židle Natasha. Atraktivní nadčasový design umožňuje snadnou integraci do jakéhokoli prostředí – stačí pouze vyzkoušet. Rozměr: 58cm x 81-90cm x 60cm (š x v x h)Rozměr sedáku: 42cm x 47-56cm x 47cm (š x v x h)Materiál: samet (100% polyester), kovMax. nosnost: 120kgBarva: šampaňská, černá

Tento produkt se nachází v kategorii Kancelářské židle, je v nabídce značky LuxD, v barvě 000000, materiál je kov, Látka, v nabídce prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Produkt LuxD Kancelářská židle Natasha šampaňský samet lze nalézt mezi produkty ve skupině Kancelářské křesla, patří pod značku LuxD, barevné provedení je 000000, materiálové složení kov, Látka, naleznete jej v e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

LuxD Kancelářská židle Natasha šampaňský samet - parametry produktu

Hmotnost11 kg
Délka58 cm
Šířka60 cm
Výška90 cm
MateriálKov
Barva000000
KategorieŽidle, Křesla, Kancelářské židle, Kancelářské křesla
ZnačkaLuxD
Barva000000
Materiálkov, Látka
E-shopEstilofina-nabytek.cz

LuxD Kancelářská židle Natasha šampaňský samet - historie ceny a dostupnosti

LuxD Kancelářská židle Natasha šampaňský samet - další zajímavé produkty

LuxD Kancelářská židle Natasha šampaňský samet - jak nakoupit nejvýhodnější?