LuxD Designová kancelářská židle Roma černá

LuxD Designová kancelářská židle Roma černá

LuxD Designová kancelářská židle Roma černá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 719 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LuxD Designová kancelářská židle Roma černá - popis produktu

Designová kancelářská židle Roma černá Důležitou součástí každé kanceláře je nepochybně kvalitní kancelářská židle. Bez problémů ji zakomponujete do různých stylů interiéru. Komfortní sezení při práci vám zajistí židle Roma. Její ergonomický tvar se postará o příjemné sezení i při delší práci. Pomocí funkce nastavení výšky si židli můžete optimálně přizpůsobit vašim potřebám sezení. Stabilitu a snadný přesun židle zajistí základna opatřená paticí koleček. Dopřejte sobě a svému zdraví jen to nejlepší a pořiďte si kancelářskou židli, která vás nikdy nezklame. Do židle Roma se zamilujete na první pohled. Rozměr: 68cm x 117-127cm x 60cm (š x v x h)Rozměr sedáku: 48cm x 48-58cm x 45cm (š x v x h)Materiál: ekokůže (100% polyuretan), kovMax. nosnost: 120kgBarva: černá

Produkt LuxD Designová kancelářská židle Roma černá patří do skupiny produktů Kancelářské židle, je v nabídce značky LuxD, v barvě 000000, materiál je kov, v nabídce prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Kancelářské křesla, patří pod značku LuxD, barevné provedení je 000000, materiálové složení kov, naleznete jej v e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

LuxD Designová kancelářská židle Roma černá - parametry produktu

Hmotnost15 kg
Délka68 cm
Šířka60 cm
Výška127 cm
MateriálKov
Barva000000
KategorieŽidle, Křesla, Kancelářské židle, Kancelářské křesla
ZnačkaLuxD
Barva000000
Materiálkov
E-shopEstilofina-nabytek.cz

LuxD Designová kancelářská židle Roma černá - historie ceny a dostupnosti

LuxD Designová kancelářská židle Roma černá - další zajímavé produkty

LuxD Designová kancelářská židle Roma černá - jak nakoupit nejvýhodnější?