LuxD Designová kancelářská židle Vaschel černá

LuxD Designová kancelářská židle Vaschel černá

LuxD Designová kancelářská židle Vaschel černá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 859 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LuxD Designová kancelářská židle Vaschel černá - popis produktu

Designová kancelářská židle Vaschel černá Kancelářská židle Vaschel vám poskytne komfortní sezení v pracovně či kanceláři. Působí moderně, ale zároveň nadčasově. Díky sedadlu a opěradlu s ergonomickým designem je tato kancelářská židle opravdu pohodlná. Pomocí funkce nastavení výšky si židli můžete optimálně přizpůsobit vašim potřebám sezení. Stabilitu a snadný přesun židle zajistí základna opatřená paticí koleček. Elegantní židle Vaschel hravě zapadne do jakéhokoli interiéru, zároveň vnese do vaší kanceláře a domácnosti útulnou atmosféru. Rozměr: 66cm x 102-110cm x 64cm (š x v x h)Sedák: 50cm x 48-56cm x 47cm (š x v x h)Materiál: 100% polyester, plastMax. nosnost: 120kgBarva: černá

Tento produkt se nachází v kategorii Kancelářské židle, je v nabídce značky LuxD, v barvě 000000, materiál je Látka, Plast, v nabídce prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Produkt LuxD Designová kancelářská židle Vaschel černá lze nalézt mezi produkty ve skupině Kancelářské křesla, patří pod značku LuxD, barevné provedení je 000000, materiálové složení Látka, Plast, naleznete jej v e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Plastové židle, je v nabídce značky LuxD, v barvě 000000, materiál je Látka, Plast v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

LuxD Designová kancelářská židle Vaschel černá - parametry produktu

Hmotnost17 kg
Délka66 cm
Šířka64 cm
Výška110 cm
MateriálPlast
Barva000000
KategoriePláště, Židle, Křesla, Kancelářské židle, Kancelářské křesla, Plastové židle
ZnačkaLuxD
Barva000000
MateriálLátka, Plast
E-shopEstilofina-nabytek.cz

LuxD Designová kancelářská židle Vaschel černá - historie ceny a dostupnosti

LuxD Designová kancelářská židle Vaschel černá - další zajímavé produkty

LuxD Designová kancelářská židle Vaschel černá - jak nakoupit nejvýhodnější?