Furniria Designová kancelářská židle Dana šedý samet

Furniria Designová kancelářská židle Dana šedý samet

Furniria Designová kancelářská židle Dana šedý samet

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 599 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Furniria Designová kancelářská židle Dana šedý samet - popis produktu

Designová kancelářská židle Dana šedý samet Kancelářská židle Dana dotvoří styl každé kanceláře. Bez problémů ji zakomponujete do různých stylů interiéru. Přitažlivý design je výsledkem kosočtvercového prošívání na vnitřní straně opěradla a područek. Sametový potah šedé barvy působí luxusním dojmem. Díky ergonomickému tvaru a provedení poskytne pohodlné sezení a oporu pro záda. Patice koleček zajišťuje výbornou flexibilitu a usnadňuje přesun židle. Židle Dana s elegantním designem vnese do vaší pracovny a domácnosti útulnou atmosféru. Rozměr: 50cm x 81-91cm x 56cm (š x v x h)Výška sedáku: 42-52cmMateriál: samet, kovBarva: černá, šedá

Produkt Furniria Designová kancelářská židle Dana šedý samet lze nalézt mezi produkty ve skupině Kancelářské židle, je v nabídce značky Furniria, v barvě 000000, materiál je kov, Látka, v nabídce prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Kancelářské křesla, patří pod značku Furniria, barevné provedení je 000000, materiálové složení kov, Látka, naleznete jej v e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Furniria Designová kancelářská židle Dana šedý samet - parametry produktu

Hmotnost6 kg
Délka50 cm
Šířka56 cm
Výška91 cm
MateriálKov
Barva000000
KategorieŽidle, Křesla, Kancelářské židle, Kancelářské křesla
ZnačkaFurniria
Barva000000
Materiálkov, Látka
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Furniria Designová kancelářská židle Dana šedý samet - historie ceny a dostupnosti

Furniria Designová kancelářská židle Dana šedý samet - další zajímavé produkty

Furniria Designová kancelářská židle Dana šedý samet - jak nakoupit nejvýhodnější?