LuxD Designová kancelářská židle Laney šedo-béžový samet

LuxD Designová kancelářská židle Laney šedo-béžový samet

LuxD Designová kancelářská židle Laney šedo-béžový samet

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 399 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LuxD Designová kancelářská židle Laney šedo-béžový samet - popis produktu

Designová kancelářská židle Laney šedo-béžový samet Kancelářská židle Laney nabízí propracovaný design a svým uživatelům poskytne neobyčejně pohodlné sezení. Židle skvěle vypadá a navíc má i výborné vlastnosti. Výšku sedu si umíte jednoduše regulovat mechanismem umístěným pod sedadlem. Stabilitu a snadný přesun židle zajistí základna opatřená paticí koleček. Sedák pokrývá vysoce kvalitní sametový potah s výrazným ozdobným prošíváním. Stylový a moderní nádech dodává židli i otvor na opěradle. Dopřejte sobě a svému zdraví jen to nejlepší. Módně doplní vaši pracovnu, které se stane neodmyslitelnou součástí. Židle se prodává jako set 2ks, cena je za 1ks. Rozměr: 56cm x 82cm x 58cm (š x v x h)Rozměr sedáku: 50cm x 53cm x 45cm (š x v x h)Materiál: samet (100% polyester), kovMax. nosnost: 120kgBarva: černá, šedo-béžová

Produkt LuxD Designová kancelářská židle Laney šedo-béžový samet patří do skupiny produktů Kancelářské židle, je v nabídce značky LuxD, v barvě 000000, materiál je kov, v nabídce prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Kancelářské křesla, patří pod značku LuxD, barevné provedení je 000000, materiálové složení kov, naleznete jej v e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

LuxD Designová kancelářská židle Laney šedo-béžový samet - parametry produktu

Hmotnost10 kg
Délka56 cm
Šířka58 cm
Výška82 cm
MateriálKov
Barva000000
KategorieŽidle, Křesla, Kancelářské židle, Kancelářské křesla
ZnačkaLuxD
Barva000000
Materiálkov
E-shopEstilofina-nabytek.cz

LuxD Designová kancelářská židle Laney šedo-béžový samet - historie ceny a dostupnosti

LuxD Designová kancelářská židle Laney šedo-béžový samet - další zajímavé produkty

LuxD Designová kancelářská židle Laney šedo-béžový samet - jak nakoupit nejvýhodnější?